Osallistu Lions Questin nimikilpailuun

Onko "Elämisentaitoja - Lions Quest" nimen vaihtamisen aika -kerro mielipiteesi.

 

Erinomainen koulutusohjelma on ollut tarjolla jo 25 vuotta

 

Koululaisilta odotetaan, että kertolaskut sujuvat, historian vuosiluvut painuvat mieleen ja Euroopan pääkaupungit löytyvät kartalle. Tietopohjaisen osaamisen lisäksi lapset ja nuoret tarvitsevat kuitenkin myös sosiaalisia taitoja selvitäkseen elämässä vastaan tulevista haasteista ja muutoksista. Vahvat tunne- ja vuorovaikutustaidot, oman itsensä tunteminen ja rohkeus tehdä omia päätöksiä helpottavat aikuiseksi kasvamista ja auttavat ehkäisemään ongelmia.

Elämisentaitoja – Lions Quest -ohjelma kasvattajille suunnattu tieteellisesti tutkittu ja arvostettu koulutusohjelma. Koulutus antaa opettajille ja kasvattajille käytännön työkaluja oppilasryhmien ryhmäyttämiseen ja elämäntaitojen harjoitteluun.
  
Koulumaailman lisäksi ohjelma tarjoaa koulutusta mm. liikuntaseuravalmentajille ja muissa vapaa-ajan harrastuksissa toimiville aikuisille, jotka kohtaavat työssään erilaisista taustoista tulevia lapsia ja nuoria.

 

Suomen Lions-liitto on toteuttanut ohjelmaa Suomessa jo 25 vuoden ajan.

 

Lionsklubien rahoittama

 

Lionsklubit ympäri maata ovat taloudellisella panoksellaan mahdollistaneet opettajien ja muiden kasvattajien laadukkaaseen ja aina vain ajankohtaiseen koulutukseen.

 

Onko koulutuksen nimi ajan tasalla?

 

Nykyinen koulutuksen nimi on ollut käytössä 25 vuotta. Onko nyt aika päivittää nimi? Nimen tarkoituksena on kertoa koulutuksen sisällöstä ja kuvata ytimekkäästi koulutuksen päätavoitteita.

 

Kerro mielipiteesi ja samalla klubisi osallistuu yhden opettajan tai kasvattajan veloituksettoman koulutuksen arvontaan.  Voittajaklubi voi siis lähettää veloituksetta yhden koulututtavan tähän arvostettuun koulutukseen. Kilpailuun voi osallistua joko oma nimi/oma klubi -yhdistelmällä tai vain oman klubin nimellä. Vastausaikaa on 20.5.2018 asti.

 

Mikä nimi on paras?

 

Sano mielipiteesi ja klikkaa alla olevista nimiehdotuksista parasta. Kun teet valintaasi, arvioi nimeä ajankohtaisuuden, selkeyden, ymmärrettävyyden ja helppouden näkökannalta.

 

Voit lähettää mielipiteesi tällä lomakkeella tai myös sähköpostilla .

 

 


Nimiehdotukset ovat:
    ELÄMISENTAITOJA - LIONS QUEST (nykyinen nimi)
    ELÄMISENTAITOJA
    RISPEKTII
    OMA EHDOTUKSESI NIMEKSI (kirjoita alla olevaan laatikkoon)
OMA EHDOTUKSENI ON
Oma nimesi
Klubisi
Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot