IhaNaiset-tapahtuma jälleen toukokuussa

TAPAHTUMA PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI (päivitetty 9.4.2019)

Tule mukaan viettämään iloista IhaNaiset-viikonloppua 4.-5.5.2019 Helsinkiin teemalla Meri ja kulttuuri. Viikonlopun aikana pääsette tutustumaan kauniiseen pääkaupunkiimme, tapaamaan leijonia ympäri Suomen, sekä osallistumaan B- ja N-piirin järjestämään Diabetes- kävelyyn.

Tapahtuma on avoin kaikille leijonille ja puolisoille.

La 4.5

klo 12.00 - 14.00  Avajaistilaisuus, Finlandia Park Hotel

• Helsingin kaupungin tervehdys Nasima Razmyar, apulaispormestari
  • Musiikkitervehdys Pakilan musiikkiopisto, kahvitarjoilu ja patonki
  • Lukemisen ja musiikin merkitys aivotoiminnalle, Minna Huotilainen, aivotutkija ja professori

klo 15.00 - 16.30   Opastettu kierros keskuskirjasto Oodissa

klo 17.30 - 20.30   Illallisristeily Royal Cat. Ohjelmaa ja arpajaiset: tuotto Puhtaat vedet -hankkeelle.

Su 5.5

klo 07.00 – 10.00   Aamiainen ja huoneiden luovutus hotellissa majoittujille

klo 10.00 - 12.00  Opastettu Helsinki bussikiertoajelu (päättyy Rautatieasemalle)

klo 13.00- 14.30   Diabetes-kävely, Narinkkatori Kamppi ja Töölön lahti

klo 14.30                Tilaisuus päättyy

Aikataulu on alustava ja siihen voi tulla pieniä muutoksia, mahdollisista muutoksista ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Tapahtumaan osallistumismaksu ja ilmoittautumiset  6.4 mennessä:

Osallistumismaksu 95 €, Lions N-piiri, FI39 1347 3500 0669 50, viite 5555.

Osallistumismaksu sisältää ohjelman kokonaisuudessaan, kuljetukset Park Hotel - keskusta - Park Hotel, avajaistilaisuuden ja Oodin vierailun, illallisristeilyn sekä illallisen.  Mahdollinen voitto lahjoitetaan leijonien Puhtaat vedet -hankkeelle.

Majoittuminen ja avajaistilaisuus ovat , sekä sunnuntain kiertoajelu lähtee Park Hotellilta.  Hotelli on tullut aikoinaan tutuksi  muun muassa televisiosta Hyvien herrojen kauppaneuvos Paukun saunapaikkana.

Majoittumisen jokainen voi hoitaa itse tarjoushintaan Finlandia Park Hotellin kanssa.

Hinnat 95€ / 1 hh/ yö, 105€ / 2 hh/ yö. Saatavilla myös 3hh ja 4 hh. Hintaan sisältyy aamiainen, langaton wifi, kuntosalin käyttö ja aamu-uinti. Tarjoushinta voimassa vain suoraan hotellista varatuissa huoneissa.

Varaukset tehdään suoraan vastaanottoon tai 09 799 755. Kiintiöitä voit tiedustella koodilla LIONS ja ajankohdalla.

Lämpimästi tervetuloa,

IhaNaiset toimikunta