Hae NSR-koordinaattoriksi

Suomen vuoro hoitaa Pohjoismaisen yhteistyöneuvoston (NSR) koordinaattorin tehtävä lähestyy. Toimikaudet ovat 2019 – 2020 ja 2020 – 2021. Suomen ehdokas tehtävään päätetään kuvernöörineuvoston kokouksessa 1.12.2018 hallituksen esityksestä ja valinta vahvistetaan NSR-kokouksessa Gardermoenissa Norjassa 18. – 20.1.2019.

 

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hyvä organisointi- ja johtamistaito, kokemus NSR- ja Europa Forum -kokouksista ja vähintään kahdesta kansainvälisestä vuosikokouksesta. Lisäksi ehdokkaalla tulee olla piirikuvernööritausta. Tehtävä alkaa vuonna 2019 apulaiskoordinaattorina (Milanon kv. vuosikokous) ja jatkuu vuosina 2020 ja 2021 koordinaattorina. Tehtävän edellyttämä kielitaito on englanti ja ruotsi.

 

Koordinaattorin tehtäviin kuuluu mm.

-        Noudattaa toiminnoissaan NSR-koordinaattorin käsikirjan ohjeita.

-        Koordinoida pohjoismaiden yhteisiä tilaisuuksia kansainvälisissä vuosikokouksissa ja tiedottaa niiden järjestelyistä pohjoismaiden puheenjohtajille ja NSR:n työvaliokunnalle (NSR-OC).

-        Johtaa pohjoismaisen marssiosaston esiintymisiä ja toteuttaa niihin liittyviä toimenpiteitä kv. vuosikokousten paraateissa.

-        Varata kv. vuosikokousten yhteydessä pidettäviä pohjoismaisia tilaisuuksia (ml. kokoukset) varten tilat ja tarjoilut.

-        Laatia koordinaattorin toiminnalle budjetti.

-        Kouluttaa seuraaja NSR-koordinaattorin tehtävään (vuonna 2021).

-        Edistää lionien välistä pohjoismaista yhteistyötä.

-        Raportoida toiminnastaan pohjoismaiden puheenjohtajille ja NSR-kokoukselle.

 

Kirjallisten hakemusten tulee olla liittotoimistossa viimeistään keskiviikkona 31.10.2018 toimiston aukioloaikana merkinnällä ”NSR” tai sähköpostitse