Lionstoiminnan Hyvän Päivä lähestyy 

Lionstoiminnan Hyvän Päivä 8.10. koskee lähes 22 000 vapaaehtoistyöhön sitoutunutta noin 900 lionsklubissa eri puolilla maata. 

 

Hyvän Päivän tarkoituksena on kiinnittää huomiota lionien vapaaehtoiseen palvelutoimintaan ja mahdollisuuksiin lisätä yhteistä hyvinvointia. 

 

Terveiden elämäntapojen, liikunnan ja diabeteksen voittamisen hyväksi järjestetään Hyvän Päivän viikolla myös diabeteskävelyitä ympäri Suomen lauantaina 12.10.

 

Viime vuonna Hyvän Päivä -tapahtumassa 8.10. pääkaupunkiseudulla istuttiin sadekuurojen välissä lähes 300 kukkasipulia Malmin sairaalan pihalle pääoven ja päivystyksen ovenkäyntien viereen. 

 

Valmistaudu siis hyvissä ajoin klubisi tai piirisi kanssa Hyvän Päivän viettoon. Järjestäkää yhdessä diabeteskävely Hyvän Päivä viikolla 12.10. tai ilahduttakaa paikkakuntanne julkisia tiloja, kuten sairaalaa, palvelutaloa tai päiväkotia, järjestämällä yhteinen kukkasipulien istutustapahtuma. 

 

 

Varsinaisena Hyvän Päivänä 8.10. Suomen Lions-liitto palkitsee vuosittain valtakunnallisen hyväntekijän ja vuoden lionien oman hyväntekijän.  Tunnustus jaetaan henkilölle tai taholle, joka on toiminnallaan vahvistanut yhteistä hyvinvointia Suomessa.


Lue lisää Hyvän Päivästä 

 Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot