LION 5/20: Nenäpäivä-säätiö kutsuu mukaan Nenäpäivä-keräykseen

Lionsklubien ja Nenäpäivän yhteistyö on muodostunut jo perinteeksi, vaikka Nenäpäivä-säätiön ja Lions-liiton välinen sopimus ei enää olekaan voimassa. Jokainen klubi osallistuu oman päätöksensä pohjalta. 

Nenäpäivä-kampanja alkoi 29.10. järjestetyllä Rauhan ja rakkauden -konsertilla. Lipaskeräyksen voi järjestää koska vain kampanja-ajalla 29.10 - 15.11. Jos on mahdollista järjestää lipaskeräys tai muu tempaus vain muutamana päivänä, hyviä ajankohtia ovat 30.10., 13.11. ja 14.11. 

Keräyksen ansiosta on autettu kymmeniä tuhansia lapsia ja saatu monia vaikuttavia asioita aikaan. Nenäpäivä luottaa jälleen leijonien apuun, jotta tärkeä työ jatkuu poikkeustilanteesta huolimatta. 

Koronapandemian vuoksi lapset ympäri maailman ovat entistä heikommassa asemassa ja tuelle ja turvalle on juuri nyt suuri tarve. Viime vuoden Nenäpäivä-varoin onnistuttiin auttamaan yli puolta miljoonaa lasta: esimerkiksi noin 15 000 lasta sai rokotuksen tappavia tauteja vastaan ja yli 25 000 tyttöä oppi puolustamaan omia oikeuksiaan. Tänä vuonna työ jatkuu ja on entistä tärkeämpää, sillä pandemian vuoksi muun muassa lasten koulunkäynti on vaikeutunut monilla alueilla ympäri maailmaa. 

Miten leijonat voivat osallistua Nenäpäivään?

Nenäpäivä-keräyksen järjestäminen on leijonien asiantuntemuksella sekä hauskaa että helppoa. Keräys voi olla mitä tahansa: lipaskeräystä, hyväntekeväisyyskävelyitä, sökö-turnauksia tai sitten Nenäpäivän viettoa lähimmäisten kesken kotikatsomossa.  Osallistua voi juuri omalla tavallaan, ja pienelläkin panoksella voi saada leijonille myönteistä näkyvyyttä.

Nenäpäivä-säätiö muistuttaa kaikkia leijonia turvallisuudesta, johon pitää kiinnittää tänä vuonna erityistä huomiota keräystä suunnitellessa. 

Materiaalitilaukset ja lisätiedot tuttuun tapaan täältä:

Lisätietoa kampanjasta: .  
 

Reijo Stedt                                                                   Tauno Laine
PDG                                                                               Lion
Lions – Nenäpäivä yhteistyö                                 Lions – Nenäpäivä yhteistyö


Lue lisää tästä ja monista muista mielenkiintoisista aiheista LION 5/2020-lehdestä . Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot