Lasten Leijonahiihtoja hiihtolomalaisille

Pohjoisimpien koululaisten hiihtolomat ovat käynnistymässä ensi viikon alussa. Pohjois-Suomen hiihtolomalaisille esimerkiksi Raahessa järjestetään Lasten Leijonahiihto -tapahtuma 7.3. klo 13 hiihtomajan maastossa.

Sarjat ovat 4-6- ja 6-8 -vuotiaat tytöt ja pojat yhdessä sekä 8-10 -vuotiaille ja 10-12 -vuotiaille tytöille ja pojille omat sarjat. Tarkoituksena on järjestää liikuntatapahtuma kaupunkiin hiihtoloman ajaksi jääville lapsille. Jos lunta ei ole riittävästi, niin sitten pannaan juoksuksi. 

 

Suomen Lions-liitto ja Suomen Hiihtoliitto ovat aloittaneet vuoden 2020 alusta yhteistyön lasten ja nuorten hiihtoharrastuksen lisäämiseksi.


Kampanjan tavoitteena on järjestää Lasten Leijonahiihdot -tapahtuma koulujen hiihtolomien aikaan, jolloin 4–12-vuotiaat lapset voivat kokeilla hiihtoa. 

 

Koko perheen tapahtumassa on lapsille tarjolla tekniikkarata ja hiihtokilpailu. Paikalliset lionsklubit vastaavat hiihtopäivän kustannuksista ja järjestelyistä, hiihtoseurat opetuksesta ja välineistä.  

 

Kampanjassa on mukana noin 800 hiihtoseuraa ja lähes 900 lionsklubia.

Paikalliset lionsklubit vastaavat hiihtopäivän kustannuksista ja järjestelyistä, hiihtoseurat opetuksesta ja välineistä.

 

Lue lisää .

 Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot