Juhlawebinaari 23.10. on siirtynyt Teams Liveen

Tervetuloa seuraamaan Suomen Lions-liiton juhlawebinaaria 70 vuotta hyviä tekoja tuhansien leijonien ja leojen maassa perjantaina 23.10. klo 13.45 – 15.15.

 

Aiemmista tiedoista poiketen juhlawebinaari järjestetään GoToWebinarin sijasta Teams Livessä, jossa pääset seuraamaan juhlatilaisuutta reaaliaikaisesti. Aloitamme lähetyksen 15 minuuttia ilmoitettua myöhemmin, jotta kaikki ehtivät varmasti mukaan toiseen tapahtumasovellukseen.

 

Voit liittyä live-lähetykseen osoitteesta 


Kaikille GoToWebinar-järjestelmään jo ilmoittautuneille on lähetetty uusi linkki sähköpostitse.

 

Suomalainen lionstoiminta viettää kuluvana vuonna 70-vuotisjuhlaansa: ensimmäinen suomalainen lionsklubi LC Helsinki/Helsingfors perustettiin 14.8.1950. Myös Lions-liitolla on oma juhlavuotensa, kun se täyttää 60 vuotta YK:n päivänä 24.10.2020.

 

Webinaari on tarkoitettu niin leijonille kuin myös yhteistyökumppaneille ja ystäville hyvin laajalla skaalalla. Juhlawebinaarissa on esillä hyviä tekoja vuosikymmenten takaa tähän päivään saakka ja juhlassa palkitaan Hyvän Päivän Vuoden Hyväntekijät.

 

Juhlawebinaarissa nostetaan yhdessä malja 70-vuotiaalle lionstoiminnalle ja 60 vuotta täyttävälle Suomen Lions-liitolle.

 

Tervehdyksiä juhlivalle suomalaiselle lionstoiminnalle ja Suomen Lions-liitolle tuovat muun muassa ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen, Sydänliiton pääsihteeri Tuija Brax ja Suomen jääkiekkomaajoukkueen kaikkien aikojen menestyksekkäin päävalmentaja Jukka Jalonen, joka palkittiin viime vuonna myös vuoden Valtakunnallisena Hyväntekijänä.

 

Kannattaa tutustua myös liitteenä oleviin Teams Liven käyttöohjeisiin.

 

teams-live-stream-katseluohjeet_webinaari2020.pdf 

 


 

Anna-Kaisa Jansson,Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot