Iloa ja riemua Lasten Leijonahiihdoissa

@ Pertti Rekonen@ Pertti RekonenLC Helsinki/Pakinkylä järjesti Lasten Leijonahiihdot yhdessä paikallisen hiihtoseuran Pakilan Vedon kanssa 4. helmikuuta Helsingin Paloheinässä  kipakassa pakkassäässä.

Koronan vuoksi tilaisuuteen piti ilmoittautua etukäteen ja osallistuminen oli jaettu kahteen eri lähtöön. Ennakkoilmoittautumisen vuoksi valitettavasti kaikki halukkaat eivät mahtuneet tapahtumaan mukaan.

Tapahtumassa lapset jaettiin vielä maksimissaan 10 hengen ryhmiin, joissa jokaisessa ryhmässä oli oma ohjaaja. Ohjaajilla ja järjestäjillä oli käytössä maskit.

@ Pertti RekonenTapahtumassa riitti iloa ja riemua. Kaikille osallistuneille jaettin kotiinvietäväksi Leijonamitali ja Pakilan Veto järjesti myös makkaran ja kuuman mehun myynnin.

ja lähde klubisi kanssa järjestämään alueesi lapsille ikimuistoinen ulkoilutapahtuma, jossa on mahdollista tutustua hiihtoharrastukseen.