Ympäristöteko puhtaan veden puolesta

LC Keminmaa L-piiristä yllättyi iloisesti viime kesäkuussa, kun klubin Kallinkankaan luontopolun kunnostaminen palkittiin Suomen Lions-liiton vuosikokouksessa valtakunnallisena ympäristötekona kiertopalkinnolla.

 

Kallin luontopolku on osoittautunut tarpeelliseksi ja ihmiset ovat sen löytäneet. Kunnostaminen teetti valtavasti töitä usean kuukauden ajan, joten tunnustus meni ansioista. LC Keminmaa on sitoutunut myös pitämään polun kunnossa jatkossakin.

 

Suomen Lions-liitto ja Leijonat puhtaan veden puolesta - hanke julistaa haettavaksi ympäristöpalkinnon toimintakaudelta 2018‒2019. Palkintoa koskevat kirjalliset hakemukset on toimitettava Lions-liiton toimistoon 30.4.2019 mennessä osoitteella Kirkonkyläntie 10,00700 Helsinki. Palkintoa voivat hakea Suomen Lions-liiton klubit.

 

Ympäristöpalkinnon myöntämisen perusteet ovat seuraavat:

 

1. Ympäristöteon vaikuttavuus oman alueen ekologiseen, sosiaaliseen, kulttuuriseen ja taloudelliseen tilaan.

2. Ympäristöteon vaikutus ihmisten aktivointiin arkielämän toiminnoissa.

3. Klubin suorittaman ympäristöaktiviteetin jatkuvuus omalla paikkakunnalla.

4. Toteutetun mallin hyödyntämismahdollisuudet muiden klubien toiminnassa.

 

Voittajaklubi saa kunniakirjan ja sen edustajalle myönnetään kiertopalkinto. Palkinto luovutetaan Suomen Lions-liiton vuosikokouksessa 8.6.2019. Palkintoraadin muodostavat lionit Pekka Hynninen LC Rantasalmi ja Mika Pirttivaara LC Tapiola/ Leijonat puhtaan veden puolesta – hanke sekä Varapresidentti Kati Jaatinen, Leo Club Jyväskylä/Lohikoski ja Marjukka Porvari/ John Nurminen Säätiö.

 

Ympäristötekoon liittyvät yhteydenotot pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteisiin ja .

 

Osallistumalla ympäristöpalkinto -kisaan osallistut myös Leijonat puhtaan veden puolesta -aktiviteettikilpailuun. Aktiviteettikilpailu päättyy 30.4.2019.

Tekemisen iloa suurella sydämellä!

 

SUOMEN LIONS-LIITTO RY

 

Lue lisää aktiviteettikilpailusta Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot