Webinaarisarjassa laitetaan Kulmat kuntoon

Tuhansien leijonien maa -webinaarisarjassa edetään ensi viikolla ympäristöteemoihin, kun vuorossa on Puhtaat vedet -työryhmä aiheella Kulmat kuntoon - miljoona suomalaista siivoamaan leijonien  kanssa. Teemaan johdattelee työryhmän puheenjohtaja, 1VDG Mika Pirttivaara.

Tule kuulolle torstaina 26.11. klo 18 ja ilmoittaudu jo nyt mukaan osoitteessa .

Eri teemoista järjestetään kauden aikana puolen tunnin webinaareja, jotka valmistelee ja vetää aihealueen vastuuhenkilö. Teeman asiantuntija alustaa aiheesta ensimmäiset 20 minuuttia ja loput 10 minuuttia on varattu kysymyksille.

Puolen tunnin webinaarit järjestetään joka toinen torstai klo 18 GoToWebinar-järjestelmällä. Webinaarit kootaan tallenteena liiton kotisivuille, josta niitä on helppo kuunnella uudestaan ja ottaa vaikka klubikokouksen ohjelmaan 20 minuutin esittelynä halutusta aihepiiristä.

Laita ylös myös tulevat webinaarit

3.12.2020  Lasten Leijonahiihdot, IPDG Erkki Lappi

10.12.2020 NSR ml. Orkester Norden, PID Tapani Rahko

7.1.2021 LCI, ID Heimo Potinkara

14.1.2021 Lions Quest, pj., LQCD Jorma Hokkanen

21.1.2021 Ympäristövideokilpailu Suomen kouluille,11VGD Mika Pirttivaara

Tallenteet jo pidetyistä weinaareita löytyy .