Tutustu webinaarisarjassa palvelutoimialaan

Tuhansien leijonien maa -webinaarisarjassa päästään tutustumaan Suomen Lions-liiton palvelutoimialan toimintaan. Aiheeseen johdattelee liiton palvelujohtaja, PDG Taisto Kotila torstaina 4.2. klo 18.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa .

Eri teemoista järjestetään kauden aikana puolen tunnin webinaareja, jotka valmistelee ja vetää aihealueen vastuuhenkilö. Teeman asiantuntija alustaa aiheesta ensimmäiset 20 minuuttia ja loput 10 minuuttia on varattu kysymyksille.

Puolen tunnin webinaarit järjestetään joka toinen torstai klo 18 GoToWebinar-järjestelmällä. Webinaarit kootaan tallenteena liiton kotisivuille, josta niitä on helppo kuunnella uudestaan ja ottaa vaikka klubikokouksen ohjelmaan 20 minuutin esittelynä halutusta aihepiiristä.

Laita ylös myös tuleva webinaari

4.2.2021 Palvelu/ liiton palvelujohtaja, PDG Taisto Kotila

Tallenteet jo pidetyistä webinaareista löytyy .