Tutustu webinaarisarjassa jäsenyystoimialaan

Tuhansien leijonien maa -webinaarisarjassa päästään tutustumaan Suomen Lions-liiton jäsenyystoimialan toimintaan. Aiheeseen johdattelee liiton jäsenjohtaja IPDG Hannu Hertti torstaina 18.2. klo 18.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa .

Eri teemoista järjestetään kauden aikana puolen tunnin webinaareja, jotka valmistelee ja vetää aihealueen vastuuhenkilö. Teeman asiantuntija alustaa aiheesta ensimmäiset 20 minuuttia ja loput 10 minuuttia on varattu kysymyksille.

Puolen tunnin webinaarit järjestetään joka toinen torstai klo 18 GoToWebinar-järjestelmällä. Webinaarit kootaan tallenteena liiton kotisivuille, josta niitä on helppo kuunnella uudestaan ja ottaa vaikka klubikokouksen ohjelmaan 20 minuutin esittelynä halutusta aihepiiristä.

Laita ylös myös tulevat webinaarit

4.3.2021 Lionstoiminta Suomessa, PID Harri Ala-Kulju

18.3.2021 Sri Lankan kummilapset, kummilapsitoiminnan työryhmän puheenjohtaja Eero Arvo ja Pirjo Puoskari

Tallenteet jo pidetyistä webinaareista löytyy .