Tule tutustumaan 14.8. Asema-aukion leijonaluolaan

Kuluva vuosi on suomalaisen lionstoiminnan 70-vuotisjuhlavuosi ja Suomen Lions-liiton 60-vuotisjuhla. Ensimmäinen suomalainen lionsklubi LC Helsinki-Helsingfors perustettiin 14.8.1950. Suomen Lions-liiton perustamispäivä on 24.10.1960.

Juhlavuoden kunniaksi pystytämme perjantaina 14.8.2020 klo 12-16 Helsingin keskustaan päärautatieaseman Asema-aukiolle lionstoiminnan esittelypisteen, jossa tuomme esille kaikenlaisia leijonia ja leoja sekä monia tapojamme tehdä hyvää. Myös mediaa informoidaan yleisötapahtumasta.

Tapahtumaan olemme poimineet painopistealueiksi yleisen lionstoiminnan esittelyn lisäksi nuorisovaihdon, LionsQuestin, Puhtaat vedet -hankkeen, Orkester Nordenin sekä leotoiminnan.

Muutetaan yhdessä Helsingin rautatieaseman Asema-aukio hetkeksi iloiseksi ja näkyväksi leijonaluolaksi, jossa ohikulkijoiden on hauska pistäytyä tutustumassa upeaan toimintaamme. 

Kaikki lionit ovat tervetulleita vierailemaan teltalla. Laita päivämäärä kalenteriisi ja tule käymään Helsingin rautatieaseman Asema-aukion iloisessa ja näkyvässä leijonaluolassa.

Tapahtumassa työskentelevät lionit, puettehan päälle:
• Lions-liivi ja pinssi tai
• rento asu ja pinssi, ei virka-asua tai pukua
• omat paidat jos löytyy, esim. nuorisovaihto ja Quest
• Milanon siniset tai valkoiset Lions-paidat

Paikan päällä jaetaan Lions-logollisia maskeja mutta nämä eivät riitä kaikille, eli ole hyvä ja varaudu myös omalla maskilla. Teltalle tuodaan myös käsidesipulloja.

 
Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot