Tule mukaan virtuaalinokipannukahveille

Kutsu virtuaalinokipannukahveille: uudistuva vapaaehtoistoiminta ja ympäristö

Onko uudistuva vapaaehtoistoiminta myytti? Mistä saada ideoita uudistumiseen? Voiko ympäristön puolesta toimiminen avartaa ajatuksia?

Tervetuloa torstaina 28.5. klo 18-19 poreilevaan keskusteluhetkeen, jossa tarkastelemme vapaaehtoistoimintaa ja annamme uutta puhtia luonnon puolesta toimimiseen. Keskustelua virittää täyteen liekkiin Suomen leojen hallituksen puheenjohtaja Kati Jaatinen, joka viimeistelee teemaan liittyen gradua Jyväskylän yliopistossa. Keskustelu järjestetään vebinaarina.

Ilmoittaudu optimaalisilla ranne- ja näppäinliikkeillä mukaan osoitteessa

Annetaan yhdessä arvokas hetki toisillemme virkistävän ajattelun ja vuorovaikuttumisen merkeissä.

Virtuaalinokipannukahvit on kaikille avoin keskustelusarja, jossa pohditaan luontoa ja lionstoimintaa herättävien alustuspuheenvuorojen säestyksellä. Keskustelusarjan järjestää Leijonat puhtaan veden puolesta -työryhmä.

Välkommen på ett virtuellt lägereldkaffe den 28.5. kl. 18-19: En förnyade frivilligverksamhet och miljö!

Är en förnyade frivillighetverksamhet en myth? Var kan man hämta idéer till förnyelse? Kan en verksamhet gentemot miljön bredda tankar?

Välkommen torsdag 28.5. kl. 18-19 till en bubblande diskutionsstund, var vi betraktar frivilligverksamhet och ger ny kraft för miljön.

Kati Jaatinen som är Finska Leos ordförande vigglar upp till full diskussion. Hon slutför till tema en master vid Jyväskylä universitet.

Anmäl dig

Låt oss ge en värdefull stund till varandra via en förfriskande diskussion.

Den virtuella diskussionsserien är öppen för alla, där man diskuterar miljön och lionsverksamheten. Arbetsgruppen för rent vatten ordnar diskutionstillfället.