Tule juhlimaan 75 vuoden yhteistyötä YK:n kanssa

Ensimmäistä kertaa koskaan voit osallistua Lionien päivään YK:n (LDUN) kanssa poistumatta kotoasi. Lionien päivä YK:n kanssa järjestetään 10.4.2021 ja siihen voivat osallistua kaikki lionit ja leot!

Lions Clubs International juhlii 75-vuotista kumppanuuttaan YK: n kanssa pitämällä Lionien päivän Yhdistyneiden Kansakuntien kanssa 10.4. Tämä tapahtuma muistuttaa pitkäaikaisia ​​suhteitamme YK: n kanssa jo vuodesta 1945.

Liity lionien, leojen, YK: n diplomaattien, arvohenkilöiden ja muiden vieraiden kanssa maailmanlaajuiseen keskusteluun tämän vuoden aiheesta "Connected Through Service".

Tapahtuman tiedot

Ohjelma alkaa klo 12 Yhdysvaltain itäistä aikaa ja päättyy klo 14. Tapahtuma lähetetään maailmanlaajuisesti. Voit ottaa LDUN-kokemuksestasi kaikki irti seuraavasti:

•  lisää online-tiedotustilaisuuksista, yleisön tietomateriaaleista, koulutusresursseista ja paljon muuta.
  •  YK:n työhön valokuva- ja multimedianäyttelyiden avulla, jotka käsittelevät tärkeitä aiheita, kuten ihmisoikeuksia, kestävää kehitystä ja ilmastotoimia.
  • Toimi ostamalla jotain  tämän kaikkien aikojen ensimmäisen virtuaalitapahtuman muistoksi.
  • Juhli käyttämällä #LDUN hashtagia sosiaalisessa mediassa. Etsimme julkaisuasi jaettavaksi virallisissa Lions Internationalin sosiaalisen median kanavissa.