Suomen Lions-liiton graafinen ilme päivitettiin

Suomen Lions-liiton graafinen ilme on päivitetty vastaamaan viime kaudella päivitettyä kansainvälisen järjestön brändiohjeistusta.

Liiton sivuilta löytyvät nyt päivitetyt lomakepohjat liiton ja piirien käyttöön, uudistetut powerpoint-pohjat ja graafinen ohjeisto. Myös käyntikortit on päivitetty ja niiden sähköisen pohjan painoa varten saat viestinnältä .

Graafinen ohjeisto on tehty yhtenäistämään järjestön ilmettä ja vahvistamaan sen ulkoista kuvaa. Yhteinen graafinen ilme viestii luotettavuudesta, tehokkuudesta ja yhtenäisyydestä järjestön sisällä. Tunnuksen ja värien johdonmukainen käyttö auttaa viestejä erottumaan muista ja yhdistää viestien informaation aina Suomen Lions-liittoon.

Suomen Lions-liiton visuaalinen ilme rakentuu tunnuksesta, väreistä, typografiasta sekä näiden elementtien välisistä suhteista.

Tutustu ja ota uudet pohjat käyttöösi

Lomakkeet ja powerpoint-pohjat löytyvät jäsensivuilta