Puheenjohtajan tiedote vuosikokouksesta

Olemme tänään lauantaina 21.3.2020 saaneet tietoomme päämajasta, että kansainvälinen vuosikokous Singaporessa on peruttu.

 

Mikä on Seinäjoen vuosikokouksen tilanne? Lyhyesti sanottuna, tilanne on juuri nyt avoin.

 

Liikkumisiamme Suomenmassa on rajoitettu vasta vähän reilun viikon ajan. Sinä aikana on ehtinyt tapahtua paljon ja tapahtuu edelleen. Olimme hetken siinä käsityksessä, että voisimme järjestää oman liittomme vuosikokouksen sähköisenä. Saamamme juridisen selvityksen mukaan se ei kuitenkaan ole mahdollista, koska säännöissämme ei tuollaista kokoontumismahdollisuutta liiton vuosikokouksen osalta mainita. Todettakoon, että kuvernöörineuvosto voi sääntöjen mukaan kokoontua sähköisesti.

 

Niinpä vuosikokous tulee järjestää sääntöjen mukaan Seinäjoella fyysisenä kokouksena. Jokainen meistä ymmärtää, että vaikka nykyiset rajoitukset ovat voimassa (vain) toukokuun loppuun, on tilanne edelleen kesäkuun alussa epäselvä. Vuosikokouksen järjestäjien kannalta peruminen (tai siis kokouksen siirtäminen) tulee tehdä ennen 15.4. Jäsenistön kannalta tuo tieto on myös hyvä saada lähiaikoina. Muun muassa tämän vuoksi kuvernöörineuvostolla on ylimääräinen nettikokous loppuviikosta.

 

Toivomme jäsenistöltä rakentavia ehdotuksia tai ainakin kärsivällisyyttä. Tämänhetkisen tiedon mukaan kaikki jatkavat entisissä tehtävissään tarvittaessa myös 1.7.2020 jälkeen, kunnes uudet tehtävät vahvistava vuosikokous on pidetty.

 

Kiitos ajastasi palvelulle – Tack för tiden du ger

 

Aarne Kivioja

puheenjohtajaSuomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot