Osallistu YK:n juhlavuoden kyselyyn

Yhdistyneet kansakunnat täyttää 75 vuotta historiansa pahimman maailmanlaajuisen terveyskriisin aikana. Lähentääkö kriisi maailmaa? Vai seuraako siitä vain syvempiä jakolinjoja ja epäluottamusta?

YK:n 75-vuotisjuhlavuoden kunniaksi leijonat on kutsuttu osallistumaan kyselyyn tulevaisuuden painopistealueista. Myös suomeksi käännettyyn kyselyyn pääset linkistä . Kyselyn vastaukset kertovat globaaleista painopisteistä nyt ja jatkossa.

Lions-järjestö on vuonna 1945 perustetun YK:n perustajajäsen ja on ollut aktiivinen Yhdistyneiden Kansakuntien kansalaisjärjestökumppani sen perustamisesta lähtien.

Melvin Jones ja kaksi entistä kansainvälistä presidenttiä olivat läsnä San Franciscon konferenssissa vuonna 1945 ja osallistuivat peruskirjan kansalaisjärjestöjen lukujen laatimiseen.

Osallistu kyselyyn. Näkemyksilläsi on merkitystä. Vastaamalla kyselyyn olet mukana muovaamassa nykyisiä ja tulevia yhteisiä tavoitteita.