Osallistu Euroopan lionien virtuaaliseen symposiumiin 

Vaikka Europa Forum Kreikan Thessalonikissa peruttiin ja aikataulutettiin eteenpäin tuleville vuosille, niin tänäkin vuonna on mahdollista kokoontua virtuaalisesti European Lions Virtual Symposiumiin lokakuun 3. päivä.

Tule mukaan ainutlaatuiseen, ilmaiseen tapahtumaan, johon voit osallistua kotisohvaltasi. Voit osallistua työpajoihin ja täysistuntoihin eurooppalaisten ja kansainvälisten lionjohtajien kanssa ja saat tilaisuuden keskustella puhujien kanssa. Ilmoittautuminen on käynnissä 26.9. saakka.

Ilmaista ohjelmaa on tarjolla neljällä eri kielellä - englanti, ranska, saksa ja italia. 

Ota selville, mitä seuraava sukupolvi ajattelee palvelusta. Opi ottamaan kaikki klubin jäsenet mukaan aktiviteetteihin. Katso pilottitutkimusta potentiaalisten johtajien löytämiseksi. Saat lisää tietoja, miten voit mainostaa ja lisätä klubinne näkyvyyttä ja paljon muuta. Ilmoittaudu osoitteessa .

Symposiumin aikana sinulla on mahdollisuus voittaa Lions Environmental Service Challenge -palkinto!
Julkaise tarinoita, kuvia ja videoita ympäristöön liittyvistä aktiviteeteista ja projekteista erityisessä Facebook-ryhmässä European Lions Virtual Symposium Service Challenge tai lähetä meille sähköpostia Symposium-verkkosivuston kautta. 

Jokainen Euroopan lionsklubi ja leoklubi voi hakea apurahaa ympäristöpalveluprojektiin. Pääpuhujamme tulee kertomaan, miten ajankohtainen aihe on. Meillä ei ole paljon aikaa! Lionit Euroopassa ovat valmiina vastaamaan haasteeseen, ja me kaikki voimme tehdä jotain yhteisöissämme - istuttaa puita, siivota puistoja, kerätä vanhoja puhelimia, kerätä muoviroskaa ja paljon muuta. 

Lionit haluavat pitää hauskaa
Symposiumin lopussa pidämme Virtuaalisen viinijuhlan! Tunnetut viiniasiantuntijat useista Euroopan maista, jotka ovat myös lioneita, kertovat suosikkiviineistään. Et varmasti halua jättää tätä tilaisuutta väliin. Nauti lasillinen suosikkiviiniäsi —punaista, valkoista tai rosé-viiniä—ja nosta malja yhdessä muiden lionien kanssa!

Ilmoittaudu 26. syyskuuta mennessä - Ilmoittaudu jo tänään!

Symposiumiin osallistuminen on täysin ilmaista. Lisätietoja saat -verkkosivulta, jossa voit myös ilmoittautua ja voit tehdä lahjoituksen tukeaksesi ympäristönsuojeluun liittyvää palveluhaastetta.

Älä jätä väliin tätä mahdollisuutta osallistua tähän ainutlaatuiseen symposiumiin! 

Toivottavasti näemme sinut 3. lokakuuta!

Järjestelytoimikunta 
VP4 – Eurooppa


Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot