Leijonat Tuusulan asuntomessuilla

Suomen Lions-liiton C-piiriläiset osallistuvat Tuusulan asuntomessuille 3.-30.8. noin 20 henkilön voimin TuusultaShopin teltalla.

Osallistujat ovat pääosin Tuusulan, Keravan ja Järvenpään lionsklubeista, toteaa yksi aktiviteetin organisojista, lohkon puheenjohtaja Mauri Puljujärvi.

Suomen Lions-liiton jäsenjohtaja Hannu Hertti ja piirikuvernööri Nina Moilanen osallistuvat tapahtumaan. Hertin mukaan messuilla tuodaan esille lionstoimintaa koko Suomen alueelta ja pyritään innostamaan uusia jäseniä liittymään toimintaan.

Lions-messujen puuhamies ja käytännön järjestelyistä vastaava Matti Kulmala (valokuvassa) kävi toteamassa paikan päällä valmistelujen olevan aikataulussa. Hän aikoo olla paikalla lähes päivittäin kertomassa Lions-toiminnasta ja lisäksi myymässä tuotteita veteraanien hyväksi.

Lionstoiminta on vapaaehtoista palvelutyötä, toivotamme jäsenistöömme tervetulleiksi kaikki täysi-ikäiset auttamishaluiset ihmiset.

Mauri Puljujärvi ja Nina Moilanen