Kuvernöörineuvoston kokous käynnistyi

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Espoon Korpilammella järjestettäväksi suunniteltu kuvernöörineuvoston kokous 4/20-21 järjestettiin virtuaalikokouksena 6. maaliskuuta. Kokouksessa oli lähes 100 osallistujaa.

 

Kokouspäivän ohjelmassa oli aamupäivällä seminaari, jossa VCC Sanna Mustonen esitteli ensi kauden toimintasuunnitelman. Lisäksi ohjelmassa oli ensi kauden piirikuvernöörien esiinmarssi, jossa tulevat piirikuvernöörit kertoivat viiden minuutin esittelyn itsestään.

 

Tulevan kauden puheenjohtaja Mustonen esitteli tulevan kauden tunnuslauseet ja teemat. Hän muistutti, että lionien on tärkeää mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja tehdä sitä, mihin apua pyydetään.

 

- Meidän pitää myös pyrkiä nykyistä parempaan raportointiasteeseen, joka antaa painoarvoa koko organisaatiolle.

 

Mustonen muistutti myös, että tuleva kausi on viimeinen Kampanja 100: LCIF Palveluvoimaa, johon myös kaikkien lionsklubien on tärkeää osallistua osana kansainvälistä organisaatiota.

 

Mustonen kertoi myös ensi kauden uutuudesta eli kuukauden teemoista. Teemat on poimittu Suomen Lions-liikkeen arvoista ja kansainvälisistä painopisteistä. Tavoitteena on, että teemat leviäisivät myös alueille piirikuvernöörien kuukausikirjeissä  klubikokouksiin saakka ja joka alueella saataisiin aikaiseksi jotain teeman mukaista. 

 

Lisäksi Mustonen muistutti, että olemme halunneet mukaan toimintaan, koska haluamme uusia kumppaneita ja verkostoitua. Lioneilla onkin suuri verkosto omalla paikkakunnalla, koko maassa ja kansainvälisesti. Tavoitteenamme on myös itsensä kehittäminen vahvuuksiamme hyödyntäen.

 

Varsinainen kokous käynnistyi klo 13. 

 

Menettelytapasääntömme § 10 mukaan kuvernöörineuvoston varsinaisissa kokouksissa on läsnäolo- ja puheoikeus kokoukseen osallistuvilla lioneilla ja leoilla.

 

Mukaan pääset rekisteröitymällä .

 

Kokouksen päätöksistä voit lukea lisää seuraavasta LION-lehdestä 2/2021, joka ilmestyy huhtikuun alussa.Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot