Kirjautuminen MyLCI-järjestelmään on uudistunut

MyLCI-järjestelmään kirjautuminen tietokoneella on muuttunut 28.3. alkaen uuden Lion-tilin kautta. Et pääse enää kirjautumaan suoraan MyLCI:hin.

Jos olet joskus aikaisemmin kirjautunut joskus MyLion-järjestelmään, silloin Lion-tilin tunnus on siinä rekisteröitymisessä käyttämäsi sähköposti tai puhelinnumero. Jos et ole, niin sinun tulee rekisteröityä ensin.

Suomen Lions-liiton jäsensivuilta löydät päivitetyn MyLCI-dokumentin, jossa kuvataan uuden toimintatavan mukainen kirjautuminen ja rekisteröityminen, jos et ole vielä luonut Lion-tiliä.

löydät   (dokumentti MyLCI ohjeistukset -Käyttäjätunnuksen luonti ja kirjautuminen sivun alaosassa).

Dokumentissa kuvataan myös, miten pääset tarkistamaan käyttäjätunnuksesi.

Lion-tunnuksen luonti tai MyLion-järjestelmän käyttö tietokoneella ei edellytä MyLion-sovelluksen asentamista. Joissain tilanteissa työaseman välimuistin verkkosisältöön jää joitain oletuksia. Näistä on maininta dokumentin kohdassa Huomioita.

Päivitetyssä dokumentissa ei kuvata muita kuin MyLCI (ei MyLion, verkkokauppa tai Insight).

Lisätietoja saat oman piirisi yhteyshenkilöiltä.