Kansainvälisen järjestön palkintoja useita Suomeen

Kansainvälinen järjestö Lions Club International on jälleen antanut tunnustusta lionjohtajille, joiden klubi on raportoinut tunnollisesti sen suorittamasta palvelusta.

Piirien palvelukoordinaattorit, joiden piirit olivat 10 parhaan piirin joukossa oman vaalipiirin alueella, perustuen prosenttiosuuteen klubeista, jotka ovat raportoineet palvelusta MyLionin kautta, ovat voineet ansaita presidentin palkinnon.

Klubien palvelujohtajat ja leoklubien presidentit, joiden klubit olivat 20 parhaan klubin joukossa vaalipiirissä raportoitujen palveluprojektien määrässä, jotka on ilmoitettu MyLionin® kautta, voivat saada johtajuuspalkinnon.

Presidentin palkinto 2020 on myönnetty seuraaville

Arja Tuominen, M-piiri
Mari Korpela, I-piiri
Pentti Antila, H-piiri
Timo Sysilampi, F-piiri
Tuomo Kemppainen, E-piiri
Maire Vierikko, D-piiri

Johtajuuspalkinto 2020 on myönnetty seuraaville

Arja Oksanen, LC Helsinki/Malmittaret
Jorma Salvi, LC Rauma/Reimari
Pekka Kontkanen, LC Ilomantsi
Ulla Karppinen, LC Oulu-Uleåborg

Koronaviruksen takia kansainvälisen järjestön palveluaktiviteettien osasto on lähettänyt kaikki palkinnot suoraan jäsenille, joille ne on myönnetty.

Lämpimät onnittelut kaikille palkinnon saajille!