Kansainvälinen kokous muuttuu virtuaaliseksi

Koronaviruspandemian yhä jatkuvat vaikutukset ovat johtaneet siihen, että kansainvälinen hallitus on äänestänyt vuoden 2021 Lions Clubs Internationalin Montrealin vuosikokouksen muuttamisesta virtuaalitapahtumaksi, joka järjestetään kokonaisuudessaan verkossa. 

 

Tämä päätös tehtiin lionien, henkilökunnan ja myyjien terveyttä ja turvallisuutta ajatellen, koska kansainvälisen matkustamisen ja suurten kokoontumisten rajoittaminen ovat avainasemassa viruksen maailmanlaajuisen leviämisen estämisessä.

 

Vaikka olemme pettyneitä siihen, että emme pysty järjestämään tätä tapahtumaa paikan päällä, olemme innoissamme mahdollisuudesta järjestää ensimmäinen virtuaalinen kansainvälinen vuosikokous, joka voi yhdistää lionit turvallisesti ympäri maailmaa. Olemme vielä viimeistelemässä tämän uuden vuosikokouskokemuksen yksityiskohtia ja kerromme niistä heti kun ne ovat valmiina.

 

Tässä on joitakin tärkeitä yksityiskohtia liittyen vuoden 2021 virtuaaliseen vuosikokoukseen:

  • Kaikki kutsutaan osallistumaan – Vuoden 2021 vuosikokous tulee olemaan virtuaalinen tapahtuma, johon kaikki maailman lionit ja leot voivat osallistua.
  • Ilmoittautumismaksut – Ilmoittautumismaksu on US$50 31. maaliskuuta saakka. Maksu on US$75 alkaen 1. huhtikuuta. Leojen ilmoittautumismaksu on US$30 riippumatta siitä, milloin he ilmoittautuvat. Vuosikokous on tällä hetkellä suunniteltu järjestettäväksi 25.-29. kesäkuuta. Lisätietoja tapahtumista ja ilmoittautumisista annetaan pian.
  • Vuosikokoukseen jo ilmoittautuneet – Lionit, jotka ovat jo ilmoittautuneet vuosikokoukseen, tulevat saamaan pian sähköpostin, jossa heille ilmoitetaan ilmoittautumiseen liittyvistä vaihtoehdoista.
  • Vaalit – Hallintovirkailijan ja kansainvälisen johtajan vaalit tullaan järjestämään elektronisessa muodossa ja ilmoitamme myöhemmin äänestämiseen liittyvistä toimenpiteistä.
  • Vuosikokoukseen liittyvät päivitykset – Tutustu vuosikokouksen LCICon -verkkosivustoon, josta löydät uusimmat tiedot ja yksityiskohdat heti kun ne ovat saatavilla.

Tämä maailmanlaajuinen pandemia on pakottanut meidät kaikki tekemään päätöksiä ja muutoksia, jotka asettavat terveyden ja turvallisuuden etusijalle. Olemme kuitenkin optimistisia siitä, että jokainen uusi päivä tuo uutta toivoa, ja lioneina etsimme edelleen uusia tapoja pysyä yhteydessä toisiimme, palvelemme turvallisesti yhteisöjämme ja jatkamme palvelumme maailmanlaajuista tehtävää.

 

Kiitos, että ymmärrät järjestöämme ja koko maailmaa kohdanneen tilanteen tänä haasteellisena aikana. Kiitos myös siitä uskomattomasta palvelusta, jota suoritat lionina.

 

Terveisin,

Dr. Jung-Yul Choi
Kansainvälinen presidentti

Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot