Kampanja100:n digitaalinen pikkujoulu

LCIF-koordinaattorit kutsuivat piirikuvernöörit ja varakuvernöörit yhteiseen virtuaaliseen pikkujouluun Lucian päivän aattona 12.12.2020. 

 

Tavanomaisten teknisten ongelmien jälkeen ilta sujui rattoisasti. Vakavammalla ohjelmalla lähdettiin alkuun. LCIF:n puheenjohtaja Gudrun Yngvadottir ja Euroopan kehitysvastaava Conner Swan Päämajasta kehuivat suomalaisten lionien saavutuksia niin, että korvia kuumotti. Kiitos LC Gamlakarlebyn saimme nauttia myös vastavalittujen Lucia-neitojen esityksestä.

 

Osallistujia oli useammankin ruudun täydeltä, varustautuneena glögein, pienin purtavin, jouluvaloin ja tonttutaminein. Pukinkonttiin kertyi roppakaupalla lahjoiksi pyydettyjä viitosen vitsejä. Olivat kyllä illan mittaan vähemmän lasten korville sopivia. 

 

Toki vakaviakin asioita käsiteltiin, kuten Melvin Jones kunnianosoituksia ja vasta julkistettua klubikilpailua, sekä toukokuuksi kaavailtua Euroopan yhteistä LCIF-päivää. Tuleva piirirajauudistuskin käytiin läpi hyvässä hengessä.  

 

Erityisen mieliinpainuvaa oli kuunnella puheenjohtaja  Gudrunin kertomuksia matkoistaan ja virtuaalivierailuistaan ympäri maailman. Brasilian lionit muun muassa kiittivät häntä nimeämällä hänen 3-vuotiaan lapsenlapsensa Melvin Jones Fellowksi. Tyttöhän oli ollut mummonsa pikku apulaisena monilla matkoilla.  

 

Kokemus taisi olla kaikille positiivinen. Se lähensi osallistujia, päämajan virkailijat mukaan lukien. Todennäköisesti yhteistyö kampanjan koordinaattoreiden ja piirien, sekä Lions-liiton johdon kesken paranee entisestään. Osaamme myös paremmin arvostaa työtämme, kun sitä kehuvat ulkopuoliset. Odotan innolla kuinka suurella summalla saamme tuetuksi säätiömme toimintaa, kun kaikki maksavat ohjelma-, juoma-, vessa-, narikka- ja pikkujoululahjamaksunsa. 

 

Kiitokset kaikille osallistujille!

Heikki-pukki ja Raija-muoriSuomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot