Kampanja 100 jatkuu lisävuodella

Kampanja 100: LCIF:n Palveluvoimaa -keräystä on päätetty pidentää yhdellä vuodella 30.6.2022 saakka. 

 

LCIF:n hallitus päätti asiasta virtuaalisessa hallituksen kokouksessaan 21.5.2020. Hallitus äänesti päätöksestä nykyiseen tilanteeseen perustuen. 

 


"Meidän on annettava itsellemme tarvittava aika, jotta pystymme käyttämään täyden potentiaalimme tässä kampanjassa säätiön tulevaisuuden takaamiseksi."

 

18.5.2020 mennessä LCIF on myöntänyt 3 500 000 US dollaria tarjotakseen välitöntä apua paikkakunnille, jotka ovat kärsineet huomattavasti koronaviruksen takia. Yhdessä me löydämme uusia tapoja osallistua, pitää yhteyttä toisiimme ja palvella paikkakuntiamme. Nämä mahdollisuudet ylläpitävät toimintaamme tällä epävarmuuden hetkellä ja hyödyttävät yhteisöjämme, kun palaamme taas normaalien aktiviteettien pariin.

 

Kannustamme sinua pitämään yhteyttä muihin lioneihin ja säätiöömme. Tutustu lukeaksesi lisätietoja siitä, miten säätiömme reagoi tähän tilanteeseen. 

 

Monet lionit ovat kysyneet, miten he voivat auttaa näinä ennennäkemättöminä aikoina. Tukenne LCIF:lle ei ole koskaan ollut tärkeämpää. Tähän mennessä Kampanja 100 -aloitteen kautta on kerätty 151 804 119 US dollaria tukemaan lionien palvelua. 

 

Jos pystyt tekemään lahjoituksen tukeaksesi LCIF:ää sen tukiessa lionien suorittamia avustustoimia, voit lahjoittaa sivulla . 

 

Lahjoituksesi on erittäin tärkeä, jotta ylläpidämme LCIF:n kykyä auttaa lioneita, kun he tukevat paikallisia yhteisöjä. Kaikki lahjoitukset otetaan huomioon MJF-jäsenyydessä ja Kampanja 100 -tunnustuksessa. Jos olet äskettäin tehnyt lahjoituksen, kiitämme sinua vilpittömästi halustasi johtaa ja tukea säätiötä!

 

Jung-Yul “Yul” Choi
Kansainvälinen presidentti

Gudrun Yngvadottir
LCIF:n puheenjohtaja

 

PIP Dr. Jitsuhiro Yamada
Kampanjan kansainvälinen puheenjohtaja

PIP J. Frank Moore III
Kampanjan kansainvälinen varapuheenjohtaja

 

 Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot