Juhlawebinaari Teams Livessä käynnistyi

Suomen Lions-liiton juhlawebinaari 70 vuotta hyviä tekoja tuhansien leijonien ja leojen maassa on käynnistynyt Teams Livessä. Voit liittyä tapahtumaan mukaan milloin vain lähetyksen aikana.


Suomalainen lionstoiminta viettää kuluvana vuonna 70-vuotisjuhlaansa: ensimmäinen suomalainen lionsklubi LC Helsinki/Helsingfors perustettiin 14.8.1950. Myös Lions-liitolla on oma juhlavuotensa, kun se täyttää 60 vuotta YK:n päivänä 24.10.2020.

 

Webinaariin ovat tervetulleita mukaan leijonat kuin myös yhteistyökumppanit ja ystävät hyvin laajalla skaalalla. Juhlawebinaarissa on esillä hyviä tekoja vuosikymmenten takaa tähän päivään saakka ja juhlassa palkitaan Hyvän Päivän Vuoden Hyväntekijät.

 

Juhlawebinaarissa nostetaan yhdessä malja 70-vuotiaalle lionstoiminnalle ja 60 vuotta täyttävälle Suomen Lions-liitolle.

 

Hyviä tekoja vuosikymmenten takaa

Tervehdyksiä juhlivalle suomalaiselle lionstoiminnalle ja Suomen Lions-liitolle tuovat muun muassa ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen, joka on tyytyväinen siitä, että leijonien hyvät teot ovat entistä enemmän tekoja ympäristön ja ilmaston puolesta.

 

Leijonia tervehtii myös Sydänliiton pääsihteeri Tuija Brax ja Suomen jääkiekkomaajoukkueen kaikkien aikojen menestyksekkäin päävalmentaja Jukka Jalonen, joka palkittiin viime vuonna myös vuoden Valtakunnallisena Hyväntekijänä.

 

Kuulemme myös liiton entisen puheenjohtaja Kosti Rasinperän haastattelun siitä, miten kaikki alkoi ja muisteluita alkuajoilta.

 

Hyviä tekoja vuosikymmenten takaa tähän päivään saakka kertoo muun muassa Kaisa Leikola Partiolaisista ja Mikaela Westergård SOS-Lapsikylästä.

 

Suomalaisesta lionstyöstä kansainvälisestä näkökulmasta kertoo päämajan suomenkielinen virkailija Tanja Saarinen. Kuulemme myös haastattelun palkitusta lion Heli Perätalosta, joka on yksi Uusia ääniä -aloitteen neljästä maailmanlaajuisesta voittajasta 2019-2020.

 

Tapahtumaa juontaa liiton toiminnanjohtaja Maarit Kuikka ja liiton puheenjohtaja Matti Reijonen.

 

Voit liittyä live-lähetykseen osoitteesta 

 

Tarjolla siis monipuolinen ja mielenkiintoinen tapahtuma, jota ei kannata jättää väliin. Tallenne webinaarista löytyy tapahtuman jälkeen liiton sivuilta.

 

Anna-Kaisa Jansson

viestintä- ja markkinointipäällikkö, Suomen Lions-liittoSuomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot