Hyvän Päivää juhlitaan näyttävästi

 

Valtakunnallinen Hyvän Päivän juhla Lahden Sibelius-talossa 8.10. tulee olemaan iloinen ja viihdyttävä tapahtuma, josta kenenkään ei kannata jäädä pois.

 

Varsinainen juhla pidetään isossa salissa klo 15-18. Sitä ennen Metsähallissa koetaan Jukka Rintalan muotishow ja pop-up myymälä. Huippumuodin lomassa voi nauttia myös buffet –lounasta. Lisäksi osa Punaisen Sulan palkinnoista jaetaan Metsähallissa ennen pääjuhlaa.

 

Hyvän Päivän juhlassa julkistetaan ja palkitaan Lions-liiton nimeämä Vuoden Hyväntekijä ja Leijonien Hyvä Teko.

 

Juhla on samalla Suomen Lions-liiton toista vuotta kestäneen hyväntekeväisyyskeräyksen Punainen Sulka 2017 päätösjuhla, jossa keräyksen tuotto luovutetaan nuorisotyötä tekeville järjestöille.

 

Esiintymässä ovat sulkalähettiläät Juha Tapio, Esa Ruuttunen ja Päivi Mäkinen sekä leijonataikuri Eetu Lampi. Juhlaan saapuvat myös olympiavoittajat Toni Piispanen ja Sami Jauhojärvi.

 

Ovet avautuvat klo 12

Buffet-lounas (16 e) klo 12 – 14.30

Jukka Rintalan muotishow Metsähallissa klo 13 – 14

PuSu-palkintojen jakoa Metsähallissa noin klo 14

Rintalan Pop Up –myymälä Metsähallissa noin klo 12  – 18

Baari auki Metsähallissa klo 12 – 15 sekä väliajalla.

 

Lahteen kannattaa lähteä syysretkelle koko klubin voimalla ja ottaa ystävätkin mukaan. Liput 20 e sähköpostitilauksella heimo.potinkara(at)lions.fi. Ilmoita viestissä yhteystiedot ja lippumäärä.

 

Saat vastauksena pankkitilin numeron, viitenumeron ja maksettavan summan, postimaksu 2 e/tilaus. Liput postitetaan maksun saavuttua. Lippuja saa myös Lippupalvelun kautta kympin kalliimmalla.

 

Teksti: Teija Loponen

Kuva: Studio Varjo, Pasi HakalaSuomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot