Hae leo-lion-yhteyshenkilöksi

Nyt on mielenkiintoinen mahdollisuus hakea kansainvälisen järjestön hallitukseen leo-lion yhteyshenkilöksi toimikaudelle 1.7.2021-30.6.2022.

Hallituksen leo-lion yhteyshenkilön virka on jännittävä mahdollisuus leo-lion-jäsenille palvella Lions Clubs Internationalin hallituksessa.

Kansainvälinen järjestö ottaa nyt vastaan hakemuksia hallituksen leo-lion-yhteyshenkilöksi, jonka kansainvälinen presidentti valitsee. Älä jätä väliin mahdollisuutta edustaa nuorten ihmisten näkökulmia kansainvälisellä tasolla!

Huomaa, että lomakkeella voit vain ilmaista kiinnostuksesi toimia hallituksen leo-lion-yhteyshenkilönä. Lomakkeen mukana on lähetettävä ansioluettelo ja niitä otetaan vastaan 11. huhtikuuta 2021 saakka. Jos lähetät hakulomakkeen, jolla ilmaiset mielenkiintosi  virkaa kohtaan, sinulta voidaan pyytää lisätietoja tai tarkempia tietoja.

Kansainvälinen presidentti 2021-2022 tekee lopullisen päätöksen, joten on mahdollista, että päätökset tehdään vasta heinäkuussa 2021.

Hakijoiden on täytettävä seuraavat kelpoisuusvaatimukset:
  • On nykyinen hyvässä asemassa oleva leo-lion, iältään 18-35-vuotias
  • On palvellut vähintään viisi vuotta leona, leo-lionina tai yhteensä näiden kahden jäsenyyden kautta
  • On toiminut klubipresidenttinä tai hänellä oli vastaava kokemus

Hallituksen leo-lion-yhteyshenkilö -