Tietoiskuja leijonista AlfaTV:ssä kesän aikana

Kuluneen kevään aikana AlfaTV:n ohjelmistossa on esitetty otsikolla Hyvän päivä lyhyitä kuvauksia hyvää tekevistä vapaaehtoistoimijoista. Myös lionstoiminta on näkynyt siellä. 

 

Kesän aikana muutama niistä esitetään uusintoina.

 

Lasten hyvä suojelu – lauantai 13.6.2020 kello 16:45 - ohjelman linkki 

 

Marjo Rantasen ja Veli-Antti Savolaisen vieraina hypokoira, leijonia ja Seppo Sauro, jonka kanssa puhutaan lasten suojelusta ja hyvästä elämästä.

 

Seppo Sauro on pitkän linjan lastensuojelija ja sosiaalineuvos, Lastensuojelun keskusliiton pitkäaikainen toiminnanjohtaja.

 

Lionit hankkivat diabetesta sairastavalle pojalle koiran vahtimaan veren sokeritasoja Oulussa. Näemme pojan ilon koiraa luovutettaessa.

 

 

Marttojen ensiapu ja lionien sairaala Sri Lankassa – lauantai 27.6.20202 kello 16:45

 

Koronan keskellä hyvät neuvot kotona ovat tarpeen. Marttoja pyydettiin antamaaan tähän ensiavun.

 

Ohjelmassa kerrotaan, miten suomalaiset lionit ovat rakentaneet Ulkoministeriön ja LCIF:n tuella silmäsairaalan Ratnapuraan Sri Lankaan. Näemme myös, miten varttunut leidi Hema sai sairaalassa tehdyn leikkauksen avulla näkönsä takaisin.

 

 

Jukka Jalonen suosittelee Lions Quest-valmennusta - lauantai 3.7.2020 kello 16:45

 

Afrikka voisi pelastaa vanhenevan Suomen hyvän elintason, sanoo kuntien asiamies Antti Mykkänen viisaassa ja rohkeassa puheenvuorossaan.

 

Lions Quest -koulutuksen liikuntavalmentajille kohdennettu sovellus on yhä suositumpi. Kiekkoleijonat maailmanmestaruuksiin ohjannut Jukka Jalonen suosittelee valmennusta kaikille vapaaehtoisvalmentajille.

 

 

Vinkkaa mahdollisille tuleville jäsenille

 

Näistä tietoiskuista kannattaa vinkata lionstoiminnasta kiinnostuneille mahdollisille uusille jäsenille.

 

Ohjelmat ovat osa AlfaTV:n lauantaisin kello 16:00 alkavaa pakettia, johon kuuluu

Kolmas elämä (varttuneet ja eläkeläiset), Hyvän päivä (vapaaehtoiset hyväntekijät), Muu Suomi (elämää pääkaupunkiseudun ulkopuolella) ja Inno-Suomi (uusien ideoiden Suomi).

 

Ohjelmat sijoitetaan mediaportaali Kansalaismediaan .

 

 Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot