Käyttäjätunnus on oma sähköpostiosoitteesi. Sen tulee olla sama kuin jäsenrekisterissä.

Jos Sinulla ei ole vielä salasanaa, klikkaa "Salasanalinkin tilaus". Kun olet syöttänyt käyttäjätunnukseen sähköpostiosoitteesi, saat sähköpostiisi kertakäyttölinkin, jota klikkaamalla pääset antamaan haluamasi salasanan.

Jos Sinulla ei ole sähköpostiosoitetta voit menetellä aiempien vuosien käytännön mukaan.
Användarnamnet är din egen e-postadress. Den måste vara den samma som finns i medlemregistret.

Skulle Du inte ännu ha lösenord, klicka "Salasanalinkin tilaus". När du matat in din e-postadress som användarnamn får du en engångslänk till din e-post. Klicka på länken för att själv välja ett lösenord.

Skulle du glömma ditt lösenord klicka på "Unohtuiko salasanasi". Då får du igen en ny engångslänk till din e-post.
Jos Sinulla on ollut jäsenrekisterin toimintaan liittyviä ongelmia tai kysymyksiä, lähetä niistä tieto jäsenrekisterin hoitajalle Marja Pakkaselle.