Lions-toimistossa muutoksia

Tarvikemyynti on siirtynyt organisaatiouudistuksessa elokuun alusta Lions-toimistolta N- ja B-piirille hoidettavaksi.

Tuotteita voi tilata vain Lions-verkkokaupasta . Huomaathan, että tarvikkeita ei voi enää ostaa suoraan Lions-toimistolta.

Tutustu uusiin verkkokauppaohjeisiin osoitteessa .

Valikoimissa on vain osa päämajan tuotteista. Muita tuotteita voi tilata päämajan verkkokaupasta .

Lisätietoja tarvikemyynnistä voit kysyä osoitteesta .

Klubien neuvonta on myös siirtynyt organisaatiouudistuksessa Lions-toimistosta piireille. Oman piirisi neuvontavastaavan löydät LION 4/19 välissä jaettavasta ja liiton kotisivuilta .

Muistathan, että myös Lions-toimiston aukioloajat ovat muuttuneet. Liiton toimisto on avoinna tiistaista torstaihin klo 9-15.45. Henkilökunta palvelee puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 13-15.45. Yhteystiedot löydät LIONS-INFOsta ja liiton kotisivuilta .