Lions-toimistossa muutoksia

Lions-toimiston puhelinajat muuttuvat 10.8.2020 alkaen. Puhelinaikamme on maanantaista keskiviikkoon klo 13.00-15.45 ja torstaista perjantaihin klo 9.00-12.00.

Huomaathan, että myös puhelinaikoina saatamme olla kiinni muissa työtehtävissä, emmekä pysty aina vastamaan.

Koronatilanteen vuoksi rajoitamme edelleen paikallaoloa liiton toimistossa, ja liiton toimisto on avoinna keskiviikkoisin klo 9-15.45. Erikseen sopien voit tavata liiton henkilökuntaa toimistolla myös muina aikoina. Muuten suosimme etätöitä.

Saat henkilökunnan parhaiten kiinni sähköpostilla ja palveluaikoina puhelimella.

Yhteystiedot löydät LIONS-INFOsta ja liiton kotisivuilta .

Tarvikemyynti on siirtynyt organisaatiouudistuksessa elokuun alusta Lions-toimistolta N- ja B-piirille hoidettavaksi.

Tuotteita voi tilata vain Lions-verkkokaupasta . Huomaathan, että tarvikkeita ei voi enää ostaa suoraan Lions-toimistolta.

Tutustu uusiin verkkokauppaohjeisiin osoitteessa .

Valikoimissa on vain osa päämajan tuotteista. Muita tuotteita voi tilata päämajan verkkokaupasta .

Lisätietoja tarvikemyynnistä voit kysyä osoitteesta .

Klubien neuvonta on myös siirtynyt organisaatiouudistuksessa Lions-toimistosta piireille. Oman piirisi neuvontavastaavan löydät LION 4/20 välissä jaettavasta ja liiton kotisivuilta .

Muutoksia palkitsemisiin

Myös palkitsemisten hoitaminen liitossa muuttuu. Taustalla on hallituksen ja kuvernöörineuvoston päätös kaudella 2018 - 2019 toimiston uudelleen organisoimisesta. Käytännössä muutos tarkoittaa sitä, ettei piiri- ja klubitason palkitsemisia enää hoideta liiton toimistossa. Näin ollen tarvikemyynnistä huolehtivat N- ja B-piiri vastaavat palkitsemis- ja tarviketilauksista.

Liiton ansiomerkki- ja palkitsemisohjeessa on annettu kattava ohje ansiomerkkien myöntämisestä.