Tämä uutiskirje on luettavissa myös netistä osoitteessa:

Vuosikokousohjeet ja valtakirja

Toimintaohjeet etävuosikokoukseen

Hyvät lionit,

Ilmoittautuminen etäkokouksena järjestettävään Suomen Lions-liiton 67. vuosikokoukseen on nyt avautunut.

Etävuosikokous järjestetään lauantaina 13.6.2020 klo 10 alkaen GoToWebinar-järjestelmällä. Johtuen kokouksen luonteesta se järjestetään normaalista poikkeavalla aikataulutuksella. Kokous pidetään lauantaina 13.6 klo 10-12, 13-15, 16-18, siis tunnin tauoin ja tarvittaessa sama 14.6 sunnuntaina toistaen. Tarkoitus on tietysti saada kokous vietyä läpi kahden ensimmäisen kaksituntisen aikana, mutta muun muassa tietoliikennevaikeuksista voi aiheutua tarve jatkaa kokousta yllä kuvatulla tavalla.

Ohessa toimintaohje ilmoittautumiseen, ohjeet osallistumiseen GoToWebinar-järjestelmällä ja äänestämiseen.

Liitteenä myös valtakirja ja lomake puheenvuoropyyntöön.

Livestreamauksesta tiedotamme myöhemmin, samoin kokouksen osallistumiseksi suunnitelluista varajärjestelmistä.

Päätoimikunnalla on meneillään parhaillaan Seinäjoen vuosikokouspinssin myyntikampanja. Haluatko tilata tällaisen keräilyharvinaisuuden muistoksi tästä keväästä itsellesi ja klubillesii? Hinta on edullinen; yhden pinssin hinta on 5 € ja kympillä saa kolme! Tilaukset osoitteella .

Aarne Kivioja                                                                   Maarit Kuikka
puheenjohtaja 2019–2020                                           toiminnanjohtaja

Vuosikokouksessa käsiteltävä aineisto löytyy osoitteesta www.lions.fi - Jäsenille – Kokousmateriaaleja – Vuosikokous 2020 (). Huomaattehan, että Jäsenille-alue edellyttää kirjautumista sivustolle omilla käyttäjätunnuksilla.

Materiaalit lähetetään myös ruotsiksi ruotsinkielisille klubeille, kunhan käännökset valmistuvat.

ohjeet2020(1).pdf

valtakirja_fullmakt_2020(1).docx

puheenvuoropyynno776t_ohje(1).docx

www.lions.fi