Ilmoittaudu mukaan NSR-kokoukseen

Tammikuussa 2021 NSR järjestetään virtuaalisesti useiden eri käyttömahdollisuuksien verkkoalustalla, joten osallistuminen on entistäkin vaivattomampaa.

Moninaisten yhteispohjoismaisten keskustelujen ja päätösten lisäksi lionien pohjoismainen yhteistyöneuvosto NSR, Nordiska Samarbetsrådet on mitä mainioin tapa jokaiselle meistä laajentaa omaa lionismia ja tutustua uusiin samanhenkisiin jäseniin.

Vuoden 2021 NSR toteutetaan verkon välityksellä 16.-17.1.2021 ja tapahtuma kokonaisuudessaan on maksuton. Viikonlopun ohjelmasisältö sekä ilmoittautuminen ovat osoitteessa täsmentyen jatkuvasti aina yhteisiin hetkiimme saakka.

Kohtaamisia samanhenkisten kanssa

Pääteemana on Kestävä kehitys, jota tuodaan esiin eri muodoin. Pääpuhujana toimii Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä Patrick 'Pata' Degerman innostavine kertomuksineen sekä teemaan liittyvät seminaarit ja vuorovaikutteiset workshopit.

Lisäksi ohjelmaan sisältyvät mahdollisuudet kohtaamisiin samankaltaiset kiinnostuksen kohteet jakaviin uusiin leijonaystäviin ja oheisohjelmassa konkreettisia tapoja tuoda ja luoda pitkäjänteistä tulevaisuutta ilon kautta.

Leijonahenkinen yhteistyö kuvastuu myös järjestäjäorganisaatiossa, jossa ovat alusta saakka olleet mukana N-piiristä LC Helsinki/Finlandia ja B-piiristä LC Espoo/City sekä LC Helsinki/Timantit kaikki yhdessä toivottaen antoisia NSR-päiviä tammikuussa runsaslukuisalla osallistujamäärällä. Käythän pikimmiten ilmoittautumassa mukaan!