Hyvän Päivän viikko jatkuu diabeteskävelyillä 

Diabeteskävely Töölönlahdelta toukokuussa 2019. Kuva: Antti TuomikoskiLauantaina 12.10. yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomen vietetään Hyvän Päivää järjestämällä diabeteskävelyitä. 

Hyvän Päivän tarkoituksena on kiinnittää huomiota lionien vapaaehtoiseen palvelutoimintaan ja tehdä samalla tunnetuksi paikallista lionstoimintaa ja kertoa klubien monista tavoista tehdä hyvää. 

Hyvän Päivän diabeteskävelyitä järjestetään loppuviikosta Raumalla, Lappeenrannassa, Kouvolassa, Mikkelissä, Merikarvialla, Huittisissa, Harjavallassa, Punkalaitumella, Köyliössä, Ulvilassa, Jämijärvellä, Lahdessa, Järvenpäässä, Oulussa, Parikkalassa, Pietarsaaressa, Kokkolassa, Ylivieskassa, Haapajärvellä, Raisiossa, Laitilassa, Uudessakaupungissa, Siilinjärvellä, Luumäellä, Parkanossa ja Kellokoskella. 

Tapahtumien kautta on tarkoitus jakaa tietoa diabeteksesta ja samalla kokea liikunnan tuomaa mielihyvää. Liikunta on myös oiva lääke pitämään verensokerin tasapainossa.

Lions Clubs Internationalin säätiö vastaa maailmanlaajuiseen epidemiaan sitoutumalla auttamaan diabeteksen estämisessä ja parantamaan diagnoosin saaneiden elämänlaatua monenlaisten kattavien terveysaloitteiden avulla.

Diabetes nostettiin vapaaehtoistyön kohteeksi kansainvälisessä Lions-järjestön 100-vuotisjuhlassa. Juhlavuonna uusittiin kansainvälisen järjestön strategia, ja siihen liitettiin viisi palvelualuetta, joista diabetes on yksi.


Lähetättehän järjestämistänne diabeteskävelyistä valokuvan yhden virkkeen kuvatekstillä liiton viestinnälle , niin saamme kerättyä yhteenvedon valtakunnallisesta näkyvyydestä. Myös linkit paikallismedioissa olleisiin juttuihin ovat tervetulleita. 

-Monta tapaa tehdä hyvää - 

Anna-Kaisa Jansson


Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot