Brother Christmas vuoden valtakunnallinen hyväntekijä

Suomen Lions-liitto on nimennyt vuoden valtakunnalliseksi Hyväntekijäksi 2017 hyväntekijä Brother Christmasin.

 

Tunnustuksen perusteina on, että hän tekee pyyteetöntä hyväntekeväisyystyötä ja on osoittanut toiminnallaan, että kuka vain voi todellakin auttaa ja tehdä hyvää muiden eteen. Hän myös antaa muille mahdollisuuden auttaa yhdistäen avuntarvitsijoita ja auttajia.

 

‒ Olen erittäin otettu tästä kunniasta, mistä suuri kiitos kuuluu kaikille yksityisille ihmisille, yrityksille ja säätiöille, jotka ovat olleet mukana auttamassa Brother Christmas ry:n kautta. Lions-järjestön upea toiminta on minulle tuttua ja olen käynyt kertomassa omasta toiminnastani lionsklubien kokouksissa.

 

Lionien Vuoden Hyväntekijäksi lionsaktiivien joukosta valittiin lion Esa Piippo LC Mouhijärveltä.

 

Esa Piipon aloitteesta on Sastamalan Mouhijärvellä toteutettu MouhiFG-frisbeegolfrataprojekti. Piipon henkilökohtainen panos monisatatuntisine talkoineen on ollut ratkaiseva projektin käynnistymiselle ja onnistumiselle. Hän on saanut koko seutukunnan innostumaan radan rakentamisesta, minkä aikaansaaminen on merkinnyt uudenlaisen yhdessä tekemisen ja liikuntakulttuurin rantautumista seutukunnalle.

 

Piipon johdolla järjestettiin muun muassa ”maailman suurimmat talkoot”, jossa kaikki Mouhijärven koululaiset osallistuivat uuden liikuntapaikan rakentamiseen. Hankkeessa kertyi tuhansia talkootunteja. Hanke on tuonut lionstoiminnalle tunnettuutta, näkyvyyttä ja uutta intoa paikalliseen lionstyöhön.

 

Valinnat julkistettiin 8.10. Hyvän Päivän -juhlassa Lahden Sibeliustalossa. Lionstoiminnan Hyvän Päivä koskee yli 23 000 vapaaehtoistyöhön sitoutunutta 920 lionsklubissa eri puolilla maata. Hyvän Päivän tarkoituksena on kiinnittää huomiota lionien vapaaehtoiseen palvelutoimintaan ja mahdollisuuksiin lisätä yhteistä hyvinvointia.


Suomen Lions-liitto jakaa vuosittain Hyvän Päivänä 8.10. tunnustusta henkilölle tai taholle, jotka ovat toiminnallaan vahvistaneet yhteistä hyvinvointia Suomessa.

 Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki

Yhteystiedot