LionsForum 24.3.2018

KUTSU RUOTSINKIELISEEN LIONSFOORUMIIN

Suomen Lions-liitto on päättänyt, että kuluvan kauden 2017-2018 aikana järjestetään ruotsinkielinen Lions-foorumi. Vapaamuotoinen työryhmä on työstänyt foorumia ja liiton hallitus on hyväksynyt sen esittämät puitteet

Täten kutsumme sinut Suomen Lions-liiton ensimmäiseen ruotsinkieliseen lionsforumiin.

Aika: 24 maaliskuuta 2018, alustava kellonaika 11.00 – 17.30

Paikka, Tampere, Scandic Tampere Station

Kenelle?

Foorumin kohderyhmä on ensisijaisesti ruotsinkielisten klubien jäseniä. Niistä tämän kauden ensimmäiset varapresidentit saavat henkilökohtaisen kutsun foorumiin. Kokonaisuuden kannalta olisi paikallaan, jos myös piiritason tulevia toimihenkilöitä osallistuisi. Foorumi on kuitenkin avoin kaikille jäsenille. Myös suomenkieliset ovat tervetulleita ja saavat foorumissa käyttää suomea, mutta foorumin työkieli tulee olemaan ruotsi.

Mitä maksaa?

Liiton hallitus ei ole myöntänyt määrärahaa foorumia varten, vaan määrännyt, että foorumin rahoitus hoidetaan osallistujilta perittävillä maksuilla. Avustusta lähinnä tilakustannusten peittämiseksi on haettu Svenska Kulturfondenilta. Kuitenkin pieni 40 euron osallistumismaksu tullaan perimään. Jokainen vasta itse matkakustannuksistaan.

Merkkaa kalenteriin

Tutustu varsinaiseen kutsuun ja varaa mainittu lauantai kalenteriisi. Pyydämme lopullisen ilmoittautumisen, kun foorumin ohjelma on valmis. Silloin ilmoitamme myös tilin osallistumismaksua varten.

Tutustu varsinaiseen kutsuun (pdf).

Tervetuloa

Björn Taxell