Vuosikokous lähestyy ja muita uutisia/helmikuu 2018

Arvoisat lionit

Olemme hyvää vauhtia laskettelemassa kohti toimikauden loppua. Tämä tietää sitä, että Oulun vuosikokous alkaa odotella meitä.

Olettehan panneet merkille, että

vuosikokoussivut on jo avattu osoitteessa

ilmoittautumislinkki avataan 26.2.

Ja kuten tiedätte mitä sanotaan siitä

varhaisesta kanasta; sehän se sen madon nappaa.

Hotelleista voi varata jo nyt huoneen.

Kun olet aikaisessa liikkeellä, voit valita mieluisan hotellin.

Lähtekää joukolla klubistanne liikkeelle. Euroopan suurin lionskokous on näkemisen ja kokemisen arvoinen.

Tavataan Oulussa!

Erkki Honkala, puheenjohtaja

P.S. Merkitse kalenteriisi: 6.5. Seinäjoella pidetään kaikille lioneille tarkoitettu kevätseminaari mm. jäsenkehityksestä ja muista ajankohtaisista asioista.

<sama>

Ölövinä Oulusa kesäkuussa

-  ilmoittautumien käynnistyy
ma 26.2.2018

Suomen Lions-Liiton 65. vuosikokous järjestetään Oulussa 8.–10. kesäkuuta. Vuosikokouksen tunnuslauseena on Ölövinä Oulusa. Murresanakirjan mukaan ölövi tarkoittaa ”olla kuin ei olisikaan”. Hauskalla sanaparilla tavoitellaankin henkeä, jossa vältetään turhaa pönötystä.

– Päätoimikunta apujoukkoineen vastaa siitä, että Ouluun tehdään erittäin hyvä ja mieleenpainuva leijonatapahtuma, johon odotamme yli 2 000 kokousvierasta kansainväliset vieraat mukaan lukien. Kokousvieraille halutaan tarjota parasta, ja sen takaavat sadat paikalliset leijonat, jotka toimivat talkoolaisina, kertoo päätoimikunnan puheenjohtaja Jouko Lampinen.

Oulu-halli on niin vuosikokouksen kuin perjantain ja lauantain iltatilaisuuksien pitopaikka. Oulu-hallista on kaikkiin kokousvieraiden majoittumisesta vastaaviin hotelleihin alle kahden kilometrin matka. Kuljetukset järjestetään hotelleista Oulu-halliin ja takaisin.

Ruokatarjoiluissa painotamme pohjoispohjalaista ruokakulttuuria. Huomioimme myös erialaiset ruoka-allergiat, Lampinen kertoo. Onkin tärkeää myös muistaa kertoa allergioista ilmoittautumisen yhteydessä, muistuttaa Lampinen.

Pohjoisen Skandinavian pääkaupunki on mainio matkakohde kaikenikäisille. Järjestäjät tekevät myös pienten lasten kanssa matkaaville leijonille helpommaksi vuosikokoukseen osallistumisen, sillä vuosikokouksen aikana Oulu-hallissa on lapsiparkki. Lapsiparkista kerrottiin Lion-lehden numerossa 6/2017.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 26.2.2018. Ilmoittautumisen yhteydessä voi varata paikan mm. lapsiparkista ja tilata Toripolliisipatsaan sekä muita vuosikokousmuistoja.

Ilmoittautumiseen liittyvistä asioista voi tiedustella sähköpostilla osoitteella .

Muissa asioissa voi ottaa yhteyttä   .

Kannattaa myös seurata vuosikokouksen www-sivuja osoitteessa

Verkkosivuilta löydät vuosikokoukseen ilmoittautumisen, tietoa ohjelmasta, majoituksesta ja nähtävyyksistä sekä päätoimikunnan yhteystiedot. Blogiteksteistä voi myös seurata järjestelyjen etenemistä.

Facebook-sivuilta  löydät tietoa kokouksesta ja pääset myös keskustelemaan ja kommentoimaan.

Tervetulua kaikille leijonille nelijän kuukauven päästä Ouluun. Tehhään vuosikokousviikonlopusta unohtumaton.

IhaNaiset Itä-Rajalla
19-20.5.2018

LC-Kitee Keisarinna toivottaa teidät tervetulleeksi iloisten Itä-Suomalaisten

vieraaksi nauttimaan yhdessä olosta, luonnosta ja karjalaisesta

vieraanvaraisuudesta!

Ohjelmassa mm. vierailu Niiralan rajanylityspaikalle sekä tutustuminen

valtakunnanrajalle Kaustajärven alueella, sisältäen lyhyehkön rajapartion.

Nautimme kevyen retkievään luonnonhelmassa.

Yhteinen illallinen ohjelmineen Kiteenhovissa.

Sunnuntaina vierailu Marimekon myymälään sekä Kiteen Kotiseutumuseoon.

Ohjelma alkaa lauantaina klo 13 ja päättyy sunnuntaina klo 12.

Hinta majoituksen kanssa 100€/hlö 2-3hlö huoneessa hotelli Kiteenhovissa

Ilman majoitusta 60€

Hinta sisältää paikalliset kuljetukset, opastukset, majoituksen ja ruokailut.

Maksu tilille LC Kitee Keisarinna FI68 5153 0420 1350 75 viestikenttään IhaNaiset 2018 ja osallistujan nimi.

Ilmoittautuminen 30.4 mennessä Kiteenhovi p. 0401715110

s-posti

Lisätietoja LC Kitee Keisarinna Sanna Sorvi p. 0405136462

Varaathan mukaasi ulkoiluun sopivat varusteet sekä paljon iloista mieltä

LionsForum maaliskuussa

TERVETULOA Suomen Lions-liiton ensimmäiseen ruotsinkieliseen LionsFoorumiin 24.3. Tampereelle.

Foorumin kohderyhmä on ensisijaisesti ruotsinkielisten klubien jäsenet. Myös suomenkieliset lionit ovat tervetulleita ja saavat foorumissa käyttää suomea, mutta foorumin työkieli tulee olemaan ruotsi. Tarkentuvaa ohjelmaa ja ilmoittautumisohjeita voit katsoa liiton kotisivuilta.

Muutoksia liiton henkilöstössä

Suomen Lions-liiton toimiston henkilöstössä tapahtuu muutoksia, kun Lions Quest -koulutussihteeri Jenna Härmä jää äitiyslomalle 9.3.2018. Hänen sijaisenaan tulee toimimaan FM Mari Koivisto, joka aloittaa työnsä 1.3.2018.

www.lions.fi

Jos et halua jatkossa saada uutiskirjeitämme