Tammikuun uutisia 2018

Hyvät lionit

Olemme siirtyneet tämän kuluvan toimintakauden 2017-2018 jälkipuoliskolle. Toimintakauden alkupuolisko oli juhlavaa aikaa Kansainvälisen Lions-järjestön ja itsenäisen isänmaamme 100-vuotisjuhlineen.

Nyt on aika taas kääriä hihoja ja jatkaa sitä meidän ominta työtä, palvelutyötä. Omimmillaan järjestömme on palvelussaan oman kotiseudun hyväksi. Klubien paikallistuntemus on työssämme ensiarvoisen tärkeää.

Vaikka järjestömme avustustyön painopiste onkin ollut nuorisossa, emme saa unohtaa veteraaniväkeämme. Pidetään heistä ja heidän leskistään osaltamme huolta loppuun saakka.

Erityisesti kotona asuvat veteraanit tarvitsevat apuamme. Paikallisten Lions-klubien erinomainen aktiviteetti avustustyön ohella on huolehtia veteraaniperinteen ylläpidosta ja sen siirtämisestä nuoremmille sukupolville.

Toiminnallista Uutta Vuotta!

Erkki Honkala