On taas aika joulukorttien

Joulukortit ovat tilattavissa taas!

Lions-liitto toteuttaa tänäkin vuonna perinteisen Lions-joulukorttikampanjan. Tavoitteena on lasten ja nuorten kasvun ja nuorten kulttuurityön tukeminen sekä lasten ja nuorten syrjäytymisen ennaltaehkäisy.

Joulukortti myynnin on tavoitteena kerätä yhdessä Lions -arpojen myynnin ohella Lions-nuorisotyöhön tarvittava pääoma. Ilman näiden onnistumista emme valitettavasti voi toteuttaa monia yhteisesti sovittuja ja päätettyjä palveluaktiviteettejamme.

Korttien hinnasta puolet jää klubien omaan käyttöön, joten Lions-joulukorteilla on monta tapaa tehdä hyvää.

Tiedot ja esitteet joulukorteista on lähetetty kaikille klubeille ja ne löytyvät myös elokuun Lion-lehdestä sekä Lions-vuosikirjasta 2017–2018 sekä tietysti Lionsverkkokaupasta. Korttien kuva-aiheita on edelleen kuusi ja kaikkia voi tilata posti-, taitto- ja yrityskortteina. Taittokortit toimitetaan kirjekuorineen.

Lions-joulukorteissa on joulutervehdys suomeksi ja ruotsiksi. Valitettavasti emme voi lisätä valikoimaamme enempää. Jos tarvitsette joulukortteja jollakin muilla kielillä tai omalla logolla tai kuvalla se onnistuu helposti personoituna korttina.

Uskon, että Suomen kaikissa lionsklubeissa on jäseniä, jotka vuosittain lähetämme aitoja joulukortteja. Miksi emme siis käyttäisi omia korttejamme. Näiden hinta-laatusuhde kestää varmasti vertailun kaikkien kaupallisten myyjien kanssa. Vain näistä omista joulukorteistamme löytyy myös LIONS 100 -logo. Juhlitaan samalla järjestömme satavuotista toimintaa. Lions-joulukorttien tilaaminen ei vaadi klubikokouksen päätöstä. Jos klubissasi ei ole nimetty erikseen joulukortti-vastaavaa, toivon, että juuri sinä voisit omassa klubissasi kerätä joulukortteja käyttävien tilaukset yhteen ja tehdä tilauksenne lionsverkkokaupassa. Ohjeet kirjautumiseen klubisi tunnuksilla löytyy joulukorttiesitteestä sekä verkkokaupan etusivulta.

Autamme tilaajia kaikissa asioissa ja poikkeustapauksissa tilauksen voi tehdä lomakkeella meille sähköpostitse tai jopa kirjeitse korttiesitteen ohjeiden mukaisesti.

Tuetaan nuoria, hyvällä joulumielellä!

Matti Mälkiä

korttityöryhmän puheenjohtaja