Hyvät rahastonhoitajat, bästa kassörer

Hyvät rahastonhoitajat,

Päämaja (Oak Brook, USA) on valitettavasti lähettänyt teille väärät ohjeet kansainvälisten jäsenmaksujen maksamisesta Lions-liiton tilille, josta ne välittyisivät päämajaan.

Kansainväliset jäsenmaksut tulee maksaa Lions Clubs Internationalin tilille ja oikea ohje niiden maksamiseen on nettisivullamme www.lions.fi – Jäsenille – Lionstoiminnan ohjeita – Maksamisohjeita.

Jos kuitenkin olette jo ehtineet maksaa kansainvälisen jäsenmaksun Lions-liiton tilille, pyydämme lähettämään sähköpostiviestin taloussihteeri Marja Pakkaselle, , jossa ilmoitatte maksetun summan ja tilinumeron, jolle voimme palauttaa sen. Olemme pahoillamme tapahtuneesta.

Bästa kassörer,

Det internationella huvudkontoret (Oak Brook, USA) har tyvärr sänt er oriktig information om att erlägga de internationella medlemsavgifterna på Finlands Lionsförbunds konto för att förmedlas vidare till huvudkontoret.

De internationella medlemsavgifterna bör betalas in på Lions Clubs Internationals konto och den rätta betalningsanvisningen finns på våra hemsidor www.lions.fi – Jäsenille – Maksamisohjeita.

Om ni redan hunnit betala den internationella medlemsavgiften på Lionsförbundets konto, ber vi er per e-post meddela det erlagda beloppet och det kontonummer till vilket vi kan returnera beloppet åt ekonomisekreterare Marja Pakkanen, . Vi är ledsna över det inträffade.