Hyvää kesää - ja kiitokset

Leppoisaa kesää kaikille!Hyvät lionit

Kotiuduin juuri mielenkiintoiselta ja tunteita herättävältä matkalta. Olimme vierailulla anopin syntymäpitäjässä, Lumivaarassa. Sota ei kulkenut juuri sieltä, joten talo on pystyssä, joskin jo aika heikossa kunnossa. Kuitenkin sellaisena, että yövyimme siellä. Talo on tällä hetkellä kesäasuntona, venäläinen isäntäväki otti meidät tosi ystävällisesti vastaan. Saimme olla kuin kotonamme. Me tavalliset ihmiset niin Suomessa kuin Venäjälläkin voimme olla hyviä ystäviä keskenämme, vaikka emme aina ole kaikista asioista samaa mieltä.

Tämä sama pätee myös meidän Lions-järjestöömme. Voimme olla ja saamme olla erimielisiä asioistamme. Mutta kun päätös on tehty, lähdemme taas liikkeelle samaan suuntaan. Myös tämän kuluvan kauden Lions-matka on ollut mielenkiintoinen ja tunteita herättävä. Kiitän tässä erityisesti Oulun lioneita. Olitte järjestäneet meille upean vuosikokouksen. En tiedä, missä muualla tai missä tehtävässä olisin voinut tavata näin laajan ja ystävällisen joukon palvelunhaluisia lioneita.

Minä kiitän teitä kaikkia siitä ystävällisyydestä, jota olemme vaimoni kanssa saaneet osaksemme. On esimerkiksi mukava jälkeenpäin muistella vierailua H-piiriin. Ja sitä yllätystä kesken iltajuhlan tanssien, kun piirikuvernööri Esa Ruuskanen kutsui minut lavalle. Esittely kuului näin: Seuraavaksi Suomen Lions-liiton puheenjohtaja laulaa meille Unto Monosen tangon Tähdet meren yllä. Olipa se kokemus!

Hyvät lionit. En osaa sanoiksi kokemaani täysin pukea, mutta tämä kulunut kausi jää yhdeksi pysyvimmäksi muistoksi kokemusteni kirjaan.

Ystävät, on ollut etuoikeus palvella!

Erkki Honkala

Puheenjohtaja 2017-2018

Sydämelliset kiitokset

Sydämelliset kiitokset koko leijonaperheelle luottamuksesta! Vuoden kestävän tehtävän, joka alkaa heinäkuun ensimmäisenä päivänä, koen mielenkiintoisena ja myös vaativana. Yhdessä piirikuvernöörien, hallituksen sekä liittotoimiston henkilökunnan kanssa palvelen klubeja ja jäsenistöä parhaan kykyni mukaan. Jalat maassa, sydän lämpimänä.

Tule Sinäkin mukaan auttamaan apua tarvitsevia lähimmäisiämme ja rakentamaan hyvää tulevaisuutta jälkeemme tuleville sukupolville! Kutsu rohkeasti uusia ihmisiä mukaan toimimaan. Unelmani on, että me kaikki yhdessä voimme kauden päättyessä juhlia, että haku on ollut päällä ja tuottanut tulosta. Ja että klubimme voivat hyvin ja niissä on hyvä olla ja niihin on uusien hyvä tulla.

Meillä on paljon tehtävää. Ja meidän teoillamme on todella vaikutusta! Kotimaassa ja maailmalla.

Me palvelemme – Sydämellä!

Pirkko Vihavainen
Puheenjohtaja 2018-2019

Jäsenkampanja kaudella 2018-19

Lions-järjestön organisaatiota on kehitetty sen ajatuksen perustalle, että jonain päivänä tulevaisuudessa maailman kaikkiin tarpeisiin pystyy vastaamaan joko lion- tai leojäsen ja voisimme saavuttaa tavoitteemme palvella 200 miljoonaa ihmistä joka vuosi.

Tavoitteiden toteutumiseksi myös Suomessa tuleva kausi on erinomainen ajankohta aloittaa muutoksen tuulet niin jäsenhankinnassa, johtamisessa kuin palvelussa. Lions-liitto käynnistää tehostetun jäsenhankinta- ja klubitoiminnan kehittämisen kampanjan ”Haku päällä” –viestinnällä. Liitto ja piirit tulevat tukemaan klubeja mm. kampanjamateriaaleilla, jalkautumisilla ja aktiivisella tiedottamisella.

Tavoitteena on saada uusia käsipareja auttamistyöhön, klubien huomion kiinnittäminen klubitoimintojen kehittämiseen ja kumppanuuksien etsimiseen. Klubituote tulee saattaa ”senssikuntoon”!

Harri Hirvelä

jäsenjohtaja

Korjaus:

ILMOITTAUTUMINEN

KVN-VIIKONLOPPUUN 24.–26.8.2018

Toisin kuin Lion-lehden ilmoituksessa kerrottiin, huonevaraukset tehdään suoraan Sokos Hotel Vaakunaan jo 7.7. 2018 mennessä, tunnus BKUV180824, puh. 029 123 9601 tai sähköpostitse .

Huoneiden hinnat runsaine aamiaisbuffeteineen ovat

1hh huone/89 euroa/vrk ja 2hh 99 euroa/vrk

ja ne ovat voimassa 7.7.2018 saakka.

LISÄTIEDOT

Lion Leila Toikka, puh. 050 533 5564 tai