Marjo Päivikki Eskola

LC Rovaniemi/Ronja

s. 28.2.1958
k. 18.7.2017

LC Rovaniemi/Ronjat jäsen Marjo Eskola menehtyi 18.7.2017. Marjo oli klubimme perustajajäsen. Hän toimi aktiivisesti klubin eri aktiviteeteissa ja hallituksen tehtävissä sekä Ronja-kuoron jäsenenä. Muistamme hänet auttavaisena ja toimintaan sitoutuneena jäsenenä. Marjon rakkaita harrastuksia Ronjien toiminnan lisäksi olivat argentiinalainen tango, kajakkimelonta, monipuolinen liikunta ja valokuvaus.

Työelämän Marjo vietti suurimmaksi osaksi terveydenhuollossa työfysioterapeuttina eri puolilla Suomea. Viimeiset viisitoista vuotta hän työskenteli Työterveys Lappicassa pidettynä työntekijänä, palveluesimiehenä ja työfysioterapeuttina.

Marjoa jäivät kaipaamaan Ronjien lisäksi läheisistä erityisesti tytär Laura ja äiti Anja.