Jouko Riski

LC Jyväskylä Viitaniemi
k. 4.7.2016

Leijona-Veljemme Jouko Riski on kesken kaiken 4.7.2016 poistunut keskuudestamme 73 v:n iässä. Jouko oli yhteiskuntatieteiden maisteri ja tullipiirin päällikkö. Hän liittyi klubiimme 1.4.1990.

Presidenttinä hän toimi kaudella1994-95. Sitä ennen hän ehti hoitaa sihteerin ja rahastonhoitajan tehtäviä.

Jouko oli lojaali, fiksu ja aktiivinen leijona, aina valmis osallistumaan. Muistamme hänet tietoviisaana ja älykästä englantilaista huumoria viljelleenä seuramiehenä.

Joukon persoonaa hyvin kuvastaen oli hänellä kulkuneuvonaan tyylikäs skootteri ja harrastuksena kiireetön keskimoottoriveneily Päijänteellä.

Joukon poismeno jätti veljesjoukkoomme herrasmiehen mentävän aukon. Toivotamme leijonahenkisesti kelpo veljellemme rauhaisaa taivallusta tuonpuoleisella savannilla.

Häntä jäivät kaipaamaan omaisten lisäksi klubin jäsenet ja muut ystävät ja tuttavat.

LC Jyväskylä Viitaniemi