Jaakko Jänkälä

LC Rovaniemi / Alakemijoki
k. 17.2.2017


LC Rovaniemi / Alakemijoen pitkäaikainen ja arvostettu jäsen lion Jaakko Jänkälä siirtyi vakavan sairauden murtamana ajasta ikuisuuteen 17.2.2017. Hän liittyi klubimme jäseneksi jo vuonna 1968, joten hän ehti palvella aktiivisesti toiminnassamme lähes viisikymmentä vuotta. Lion Jaakko tunnettiin monen alan käytännön osaajana ja aina valmiina lähtemään niin klubin lions-palvelutehtäviin kuin yhteisiin tilaisuuksiimme. Hän oli yksi vahvoista klubihengen ylläpitäjistä ja toimintamme vastuunkantajista - todellinen lion.

 

Jaakko oli maanviljelijä, mutta hän toimi pitkään myös maanrakennusalan yrittäjänä ja koneurakoitsijana rakentaen teitä ja alueita eri puolilla Lappia. Jaakko myös puolusti elämänsä aikana lukuisat kerrat maaseudun ihmisten perusteltuja oikeuksia palvellen silläkin tavalla kotiseutunsa asukkaita. Alakemijoen yhteisten kalastusasioiden hoito oli vuosikymmenten ajan erityisen lähellä Jaakon sydäntä. Myös metsästysseuratoiminta oli tärkeä osa Jaakon harrastuksia, samoin toiminta reserviläisjärjestössä.

 

Jaakko Jänkälä oli todella esimerkillinen, aktiivinen lion – palveluhenkinen, luotettava ja aikaansaava. Muistamme suurella kiitollisuudella hänen mittavaa ja ansiokasta vuosikymmenten palvelutyötään. Hänen esimerkkinsä ja lämmin muistonsa elävät kanssamme ja kannustavat meitä edelleen lions-työssämme.Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki
010 501 4500

Yhteystiedot