Heikki Uolevi Laaksonen

LC Hyvinkää
k. 7.8.2016

 

Heikki Uolevi Laaksonen, LC Hyvinkään viimeinen elossa ollut perustajajäsen, kuoli 7.8.2016 kunnioitettavassa 91 vuoden 9 kuukauden iässä.

 

Heikki syntyi Turussa, missä hän myös kirjoitti ylioppilaaksi ja valmistui ekonomiksi Turun kauppakorkeakoulusta. Hänen ensimmäinen työpaikkansa oli Huhtamäki Oy:n palveluksessa. Turusta Heikki Laaksonen siirtyi Hyvinkäälle ja avioitui Kirsti Rentton kanssa. Heikin työura jatkui Rentto Oy:n palveluksessa aluksi myyntiedustajana ja sitten ostopäällikkönä, aina eläköitymiseen saakka. Paitsi lionstoimintaan hän osallistui myös muihin rientoihin kaupungissa. 1990-luvulla hän muutti perheineen Tampereelle.

 

Heikki Laaksosen leijonaura kesti yli 61 vuotta, mikä lienee yksi pisimmistä Suomessa. Hän oli mukana perustamassa Hyvinkään ensimmäistä Lions Clubia, LC Hyvinkäätä, keväällä 1955. Hän ei paikkakunnalta muutostaan huolimatta hakeutunut tamperelaisiin Lions clubeihin, vaan kävi uskollisesti aina kevääseen 2016 saakka oman klubinsa kokouksissa Hyvinkäällä.

 

Heikki Laaksonen oli klubimme etuoikeutettu jäsen, ja hänelle myönnettiin myös Lions-ritarin arvo.Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki
010 501 4500

Yhteystiedot