Erkki Lähdesmäki

LC Lapinlahti
s. 22.12. 1924
k. 8.4. 2017

LC-Lapinlahden monikymmenvuotinen, aktiivinen jäsen Erkki Lähdesmäki on siirtynyt tuonilmaisiin. Hän meni sota-aikana 17-vuotiaana 1941 VR:n tehtäviin ja vannoi Vaasassa virkamiesvalan 1942. Suomen valtiota hän palveli 65 vuotta - yhteensä 48 vuotta. Hän oli viimeinen asemapäällikkö Lapinlahdella aseman lakkauttamiseen saakka. Urheiluseura Lapinlahden Veto menetti entisen puheenjohtajansa. Metsästysseura Lapinlahden Erämiehet oli lähellä Erkin sydäntä. Mutta lähinnä sydäntä oli hänen oma perheensä. Vuoden Leijonaksi valittu, presidentti Erkki auttoi muun muassa kehitysvammaisten päiväkerhoa.

Savolaismallisen puuveneen hankinnassa jäänlähtöveikkauksen pääpalkinnoksi hän oli keskeinen vaikuttaja. Suremaan jäivät Eila-puoliso, viisi lasta ja lukuisat lastenlapset.

Toimeksi saaneena

Leo Puurunen

LC-Lapinlahden jäsen ja Erkin läheinen ystävä