Eero Rusi

LC Paattinen
s. 22.4.1931 Kuolemanjärvi
k. 8.3.2017

 

LC Paattisten veljiä kohtasi suruviesti, sillä klubimme pitkäaikainen ja kunnioitettu jäsen veli Eero Rusi oli menehtynyt sairauden murtamana maaliskuun 8 päivänä 2017. Eero oli syntynyt 22.4.1931 Kuolemanjärvellä.

Jouduttuaan evakkoon Turun seudulle, päätyen lopulta Paattisille, kaksikymppisenä kouluttautui poliisiksi, jonka jälkeen palveli Turun poliisilaitosta eläköitymiseensä saakka.

 

Innokkaana laulumiehenä Hän oli Turun Poliisilaulajien kuorolaisena kuolemaansa asti. Myös Paattisten seurakunnan kirkkokuorossa laulaminen oli Hänen läheinen harrastus. Puolison partioharrastuksen myötä myös partio ja partiolaiset tuli hänelle tutuksi lukuisilla leireillä vuosikymmenien aikana eripuolella Suomea.

 

Klubiveljenä Eero oli yli 40v aikana aktiivinen ja jämäkkä sekä ystävällinen, aina mukana olevana asioihin tarttuvana, käyden läpi kaikki klubitasolla olevat virkailijatoimet sekä lohkon puheen- johtajuuden. Klubimme pääaktiviteetti kesäleiri lapsille oli Hänen sydämen asia, sillä kymmenet jopa sadat paattislaiset lapset ovat saaneet perustan uintitaitoihin Eeron ja Ailan opastuksella.

 

Vielä lokakuussa 2016 klubimme viettäessä 50 vuotisjuhlaa Hän Aila puolisonsa kanssa oli täysillä mukana. Kaikki mihin Eero tarttui, teki Hän sen työniloa tuntien.

 

Eero rakasti perhettään, isänmaataan sekä vanhaa ja uutta kotiseutuaan ja niiden luontoa yli kaiken.

 

Eeroa jäi kaipaamaan puoliso ja kaksi tytärtä perheineen, Paattisten klubin veljet puolisoineen sekä laaja karjalaisten ystäväpiiri.Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki
010 501 4500

Yhteystiedot