Eero Laurila

LC Pori / Karhu
s.1.8.1946
k. 30.5.2017


LC Pori/Karhun perustajajäsen, Melvin Jones-veljemme, asianajaja Eero Laurila menehtyi äkilliseen sairauskohtaukseen 70-vuotiaana 30.5.2017.

 

Eero oli aktiivinen lionsklubimme perustamisesta 2.1.1973 lähtien. Hän oli aina valmis osallistumaan klubin aktiviteetteihin ja kaikkeen toimintaan. Pääaktiviteetistamme, joulukorttien myynti, hän hoiti lähes puolet.

 

Eero oli luonteeltaan hyvin sosiaalinen, vastuuntuntoinen ja oikeudenmukaisuuteen pyrkivä. Luottamus oli hänelle arvo, jota hän vaali asianajajana sekä monissa järjestötoimissaan. Ammattiveljet kehuivat Eeron laajaa osaamista ja ammattitaitoa. Myös isänmaallisuus oli hänelle tärkeä arvo. Eero osallistui myös Porin kunnallispolitiikkaan erilaisissa lautakuntatehtävissä.

 

Eeron laajaan harrastuspiiriin kuului myös monia eri yhteisöjä. Hän mm. harrasti runoutta ja riimitteli monille ystävilleen onnitteluviisuja. Myös osallistuminen erilaisiin visailuihin oli hänelle tärkeä harrastus. Eero kävi monilla ulkomaanmatkoilla. Vähän ennen kuolemaansa hän oli vaimonsa Riitan ja tyttärensä lasten kanssa Prahassa. Usein kohteena oli myös jokin eksoottinen paikka, jossa moni matkailija ei ollut aiemmin käynyt. Liikunnallisena harrastuksena voitaneen mainita golf.

 

Eeroa jäivät kaipaamaan vaimo, poika, tytär sekä laaja ystävien piiri.Suomen Lions-liitto ry
Kirkonkyläntie 10
00700 Helsinki
010 501 4500

Yhteystiedot