Eerikki Ekman

LC Nurmo/Lakeus

Eerikki Ekman liittyi Lions Club Nurmo/Lakeuden jäseneksi 1988. Nyt kulumassa oleva vuosi oli hänen 29. toimintavuotensa. Hän ehti toimia useissa eri klubitehtävissä, kuten klubin presidenttinä, varapresidenttinä kaksi toimintakautta, sihteerinä, tiedotussihteerinä, klubimestarina, talous- ja mainostaulutoimikunnan, ohjelmatoimikunnan ja liikuntatoimikunnan puheenjohtajana. Lisäksi hän toimi huumeiden vastustamistyössä huumeasiamiehenä.

Eerikille oli ominaista rauhallisuus, harkinta, sitoutuminen tehtyihin päätöksiin ja linjakas toimintatapa. Hän oli kannustamassa klubin jäseniä varainhankinnassa.

Vapaa-ajan toiminnassa hän oli ottanut merkittäväksi haasteeksi aktiivisen ulkoilun, johon hän liitti pitkät polkupyörämatkat ja uinnin.

Eerikin viimeiseksi aktiviteetiksi jäi ikäihmisten ulkoiluttamistapahtuma kuolemaa edeltävänä päivänä. Hän oli yhdessä muutaman muun klubiveljen kanssa ulkoiluttamassa liikuntarajoitteisia ikäihmisiä viemällä heitä rullatuoleissa tutustumaan kaupunkiympäristöön.

Kiitoksemme puolisolle ja perheelle siitä, että Eerikki sai toteuttaa omaa unelmaansa ja palvella kanssaihmisiä Lions-etiikan hengessä. Kunnioitamme Eerikin elämäntyötä ja saavutuksia.

Lions Club Nurmo/Lakeus ry

Pentti Leppiniemi